2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت گلم،💔 اللهم عجل لولیک الفرج💔

خدانکنه عزیز 😢💓

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

روز پنجم به جا آورده شد💔♥️

السلام علیک یا امام زمان 😢💕

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا با فرستادن یک صلوات این پیام رو لایک کنید انشاء‌الله به نیت تعجیل در فرج وسلامتی آقا امام زمان وحاجتروایی دنیوی و اخروی اعضاء گروه

@مهدی_آیدا  

@nmmmn  

@eloen

@نگین9331  

@نازززززززززززنین  

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
فرمود که با زمزمه یا مهدی
نذر گل نرگس صلواتی بفرست.
تعجیل در فرج قطب عالم امکان
حضرت صاحب الزمان(عج)صلوات
الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💔

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا با فرستادن یک صلوات این پیام رو لایک کنید انشاء‌الله به نیت تعجیل در فرج وسلامتی آقا امام زمان وحاجتروایی دنیوی و اخروی اعضاء گروه

امیدوارم کسی از قلم نیفتاده باشه واگه فراموش کردم کسی روتگ کنم اول منو ببخشه بعد این پستو بایه صلوات لایک کنه که دفعه بعد فراموش نکنم...اجرتون با امام زمان

خداروشکر  خوب خوب ک نیستم ولی میگذره ممنون  تهوعت کمتر نشده؟

خداروشکر آره خیلی بهترم فقط همش ضعف دارم گشنم میشه😥

خداروشکر آره خیلی بهترم فقط همش ضعف دارم گشنم میشه😥

بازدلم نمی‌خواد بخورم،دلم آشوبه ولی از اولا بهترشده

کلیپ مهدوی   @شاتوسکا     @مهدی_آیدا     @نازززززنین     ...

اجرت باامام زمام(عج) 

اللهم عجل لولیک الفرج

آقا بیاتاچشمای ماهم ب جمال نورانی شما روشن بشه 😭🙏🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزان این نمایندگان رو دریابید به تذکرهاشون گوش بدید؛نظم رو حفظ کنید 

تنبیه میخواهید📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
کلیپ مهدوی https://uupload.ir/view/0cd2a5008a959762db76807702e3f20023251627-      ...

ممنونم بابت تگت فدات شم دست گلت درد نکنه بابت کلیپ  بی نظیر بود❤❤❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
خدا قوت به شما فرشته مهربونم اتفاقا امروز که داشتم تگ میکردم همش به فکر شما بودم گفتم این فرشته عجب ...

سلامت باشی عزیزم خیلی ممنونم .

ی پیشنهاد دارم برای نماینده ها کارتون راحت تر میشه اونطور ک مدنظر من هست 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم