2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ای ننه چقدر خوشگلن خدا حفظشون کنه😍😍😍 آفرین هنرمند خانم😘😘🌹🌹🌹🌹👏👏

خیلی ماشالاااا😍😍😍

دورت بگردم مهربون من😍😍😍💋💋💋❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
خواهرای قشنگم این عکسه رو که درست کردم خیلی ذوق کردم گفتم برای شماهم بفرستم😍تو این سبک کار نمیکنم و ...

ای جانم😍😍😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام لطفا با فرستادن یک صلوات پیامم رو لایک کنید  انشاء‌الله به نیت سلامتی آقا امام زمان وتعجیل ...

سلام عزیزم به دیده منت😍

۱۰۰تا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام علیکم عزیزانم؛ حواسمون هست به فعالیت ها  ان شاءالله حالمون خوب میشه میاییم خدمتتون  ...

سلام به به سادات جان هم که انشاءالله بهتر شده حالشون  و دوباره  منور کردن گروه رو ❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

سلام لطفا با فرستادن یک صلوات پیامم رو لایک کنید  انشاء‌الله به نیت سلامتی آقا امام زمان وتعجیل در فرجشون وکسب عافیت مادی و معنوی اعضا زیر سایه امام زمان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@شاتوسکا  

@سامیه_هستم  

@مهدی_آیدا

یک عده هستند این روز ها شرایط وضعیت زندگی خودشون رو با دیگران مقایسه میکنند؛این روزها عده ی دیگری هم ...

عادی شدن خصوصیات ظاهری افراد یعنی چی سادات جان؟ یعنی بدحجابی رو میگید؟

عادی شدن خصوصیات ظاهری افراد یعنی چی سادات جان؟ یعنی بدحجابی رو میگید؟

احسنت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
احسنت 

ای جانم خدا این احسنتها رو از ما نگیره😘😘😘😘❤❤❤❤🌹🌹🌹

گوزوم اوسته عزیزم😘😘😍😍 محبت یز وار،قادان آلیم  چوخ سوویوندوم😍😍 چشم دقیقا مشکل تلفظ دارم ...

احسنت سیزه احسنت 

سلامت باشی ترک زبان غیور؛چشمهات پرنور دختر خوبم؛همیشه لبخند برلبهات باشه ان شاءالله 🌹

اگر برطرف بشه درجات معنوی هم به مراتب بالاتر میشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
خواهرای قشنگم این عکسه رو که درست کردم خیلی ذوق کردم گفتم برای شماهم بفرستم😍تو این سبک کار نمیکنم و ...

سلام عزیزم

دختر گرافیست کار قشنگمون..کارات مثل همیشه عالین

اون سری عکس گزاشتی تگم کردی دیدما ولی ناراحت بودم نشد نظرمو بگم یه وقت از دستم ناراحت نشی یلدا جان 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

بسسسسیااااار زیبا😍😍😍👏👏👏

ماشالله... اجرت با امام زمان 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید