2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
الحمدالله بخاطر وجودتون🌹🌹🌹

الحمدالله بخاطر وجود حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
یک عده هستند این روز ها شرایط وضعیت زندگی خودشون رو با دیگران مقایسه میکنند؛این روزها عده ی دیگری هم ...

کسیکه دچار قساوت قلب میشود دروادی غربال شدن هست؛و کسی که قلبش بیمار شده باشد؛محال است امام را بعد ظهور بپذیرد و دچار بلا و طغیان خواهد شد؛چرا که پذیرفتن امام مختص ؛انسان های خوب ؛وفاداران راه و عاشقان طریقتش هست

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام علیکم عزیزانم  کلاس های مهدویت و اخلاق برگزار می شود  ما چند نفر رو به عنوان نمایند ...

سلام علیکم 

سیدجان قادان آلیم 😍باشیوادولانیم😘

هرچی بفرمایید به دیده منت باعث افتخاره 

ولی من فقط میتونم کیف ودفتر دستک فرشته رو دستم بگیرم!دستم کنده تا بخوام بچه هاروتگ کنم غروب شده🥴

باز دخترای جوونتر وزرنگتر بهتراز یه آشپز پیربی سوادن😅

بازم هرچی شما بفرمایید❤بنده در خدمتم

آقا امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:

🍃در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداشته می‌شود.

🌱هر سالی به قدرت یک ماه

🌱و هر ماهی به قدر یک هفته،

🌱و هر هفته ای به اندازه

🌱یک روز و هر روزی به قدر

🌱یک ساعت می‌گذرد

⇐و در آن زمان سختیها بسیار شده و عمرها کوتاه می‌گردد.

📚کنز العمال، جلد۱۴،

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام علیکم  سیدجان قادان آلیم 😍باشیوادولانیم😘 هرچی بفرمایید به دیده منت باعث افتخاره  ...

خیر ان شاءالله هستید عزیزم؛آلله سیزی بیزه؛چوخ گورمسین؛گوزل یاخچی قیز؛حضرتین یاخچی یاری؛

بیر گول؛ملائک باخسین؛

ان شاءالله نماز اول وقت دقتی چوخ اولا؛تلفظ لار مهمدیلر

آقا امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند: 🍃در آخرالزمان برکت از سال و ماه و روز و هفته و ساعت برداش ...

احسنت

یک عده هستند این روز ها شرایط وضعیت زندگی خودشون رو با دیگران مقایسه میکنند؛این روزها عده ی دیگری هم ...

سلام سادات بانو

گلم میشه بهمون یاد بدید چطوری مقایسه کردن رو ترک کنیم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خیر ان شاءالله هستید عزیزم؛آلله سیزی بیزه؛چوخ گورمسین؛گوزل یاخچی قیز؛حضرتین یاخچی یاری؛ بیر گول؛ملا ...

ان شاءالله 🌹

آماده باشید برای خبرهای خوب ان شاءالله

الحمدالله بخاطر وجود حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف

فدای خاک پای آقا بشوم ان شاءالله عمر باقی باشه تا ظهور مولای دلها حضرت حجه بن حسن العسکری عج

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
سلام سادات بانو گلم میشه بهمون یاد بدید چطوری مقایسه کردن رو ترک کنیم

وعلیکم السلام عزیزم

همین چله با اخلاص انجام بشه ۵۰درصد موفق خواهید بود در ترک مقایسه

تفکر کنید

به این جمله(دردنیای دیگر کاخ هایی برای من خواهد بود به پاس دینداری ام؛در دنیای پس از ظهور که نزدیک هست من درک خواهم کرد وفور نعمت را به پاس ایمانم!کسی که ایمانش قوی باشد مقایسه نمیکند!و جسم نابود شدنی ست و در دنیای دیگر چهره ی شما درواقع چهره ی روحتان  خواهد بود!یک روح سالم و پاک چهره ای زیباتر از حوری خواهد داشت!سزاوار زیباترین نعمتهای خداوند خواهد بود؛

ان شاءالله درک خواهید کرد

چهره ی دنیوی فقط امتحانیست برای آنها که اهل تدبر و تفکر و تعقل هستند

فدای خاک پای آقا بشوم ان شاءالله عمر باقی باشه تا ظهور مولای دلها حضرت حجه بن حسن العسکری عج

همینطوره خواهید دید

وعلیکم السلام عزیزم همین چله با اخلاص انجام بشه ۵۰درصد موفق خواهید بود در ترک مقایسه تفکر کنید به ...

ممنونم مهربون♥️

خیلی قشنگ توضیح دادین🌹

برامون دعا کنید بتونیم از همه بدی ها پاک بشیم و توی ترک بدی ها موفق باشیم♥️🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@sepidpar     شماهم باید بگردید حدیث هایی از امام حسن عسکری علیه السلام و امام موسی علیه ...

چشم عزیزدلم... ان شاء الله برقرار باشید همیشه ❤️🌺

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
همینطوره خواهید دید

ان شاءالله ان شاءالله دیده به نور ایشان منور بشود

برای همه ی عزیزان

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
شما و یسنا و مهسا کلیپ های مهدوی خوب ارسال کنید و تگ کنید حتما ببینند 

@yasnayasan

@dokhi75

@یوکابد۷۷  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید