2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
واقعا درسته ⚘ اینطوری نگو  ان شاءالله این ۴۰ روز حواسمون رو بیشتر ب اعمالمون جمع کنیم تا دل حض ...

باشه عزیز دلم شبت مهدوی و پر نور 😘🌹💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
ان شاءالله که چهلمین روز و روزهای بعدش سربلند و روسفید باشیم 🌹💚🌼

ان شاءالله الهی آمین 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه عزیز دلم شبت مهدوی و پر نور 😘🌹💚

شب شماهم بخیر گلم 

ان شاءالله  امشب اسم شما وسادات جان درقنوت نماز وتر آقا صاحب الزمان عج باشه 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
شب شماهم بخیر گلم  ان شاءالله  امشب اسم شما وسادات جان درقنوت نماز وتر آقا صاحب الزمان عج ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم......خوشحالم کردی یه دنیا ممنونم🌹🌹🌹😘😘😘♥️♥️♥️♥️ 

قربونت برم گلم 🌼🍬

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
پست همه ی بچه هایی ک اونجا پست گذاشتن رو لایک کن  کاش همه لایک میکردن همدیگه رو  خیلی کا ...

لایک کردم 💕😇

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@یونهی     @نازززززززززززنین     @nrgs18q     @niiilooo &nbs ...

چشم گلم ممنون برای اطلاع رسانیتون🌷🌷🌷

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من براتون میخونم عزیزم

سلام ممنون عزیزم لطف میکنین ان شاءالله بتونم جبران کنم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

احسنت احسنت احسنت 

ان شاءالله ظهور نزدیک هستش عزیزانم 

همت کنید خالصانه برای حضرت دعا بفرمایید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عنایاتشون به وفور تو زندگیمون هست ولی ما کوریم و نمی بینیم😔 شرمنده ی آقام با پرونده سیاهم وگناهان ...

پس مسئولیتت سنگین تر شده باید دعوت کنید دوستانتون رو برای کلاس مهدویت 

قطعا این رو حضرت میخوان

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام سادات جان

میشه به سوالم جواب بدید

میشه اول نمازو بخونیم بعد زیارا عاشورا رو

و اینکه تکبیر همون الله اکبر میشه دیگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

سلام به روی ماهتون خواهرام😍اذان صبحه برای منم دعا کنید مهربونام❤💕سادات جانم فرشته جانم و دوستای قشنگم مخصوصا @dokhi75@مامان_بچه_هام @sepidpar @مهتاجبانو و @یوکابد77عزیز که هیچوقت نتونستم تگش کنم🤣 عکسای جدیدم رو میپسندین؟😍❤

یه چیز جالبم براتون بگم که عکس این ساعت بالا رو از دیجی کالا پیدا کردم و یه همچین بلایی سرش آوردم🤣بنده خدا اول این شکلی بود🤭👇

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام به روی ماهتون خواهرام😍اذان صبحه برای منم دعا کنید مهربونام❤💕سادات جانم فرشته جانم و دوستای قش ...

@dokhi75

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام سادات جان میشه به سوالم جواب بدید میشه اول نمازو بخونیم بعد زیارا عاشورا رو و اینکه تکبیر هم ...

وعلیکم السلام عزیزم خیر نمیشه باید ترتیب حفظ بشه فلفل تند عزیزمون

سلام به روی ماهتون خواهرام😍اذان صبحه برای منم دعا کنید مهربونام❤💕سادات جانم فرشته جانم و دوستای قش ...

وعلیکم السلام دختر خوب

احسنت عالی بود احسنت 

ان شاءالله ظهور نزدیک هستش به فضل پروردگار مون 🌹

برای کلاس آماده باشید امروز