2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
عزییززززدلمممم 😀😀😍😍😍 منم شرایطم مثل شماست 😀 بااین تفاوت ک همسر من ۵ میره بیرون  یعنی ۴ ت ...

فدات بشم عزیزم ان شاءالله

حالا مسئله اینه اگه بفهمه من کلاس مهدوی شرکت میکنم و دنبال نماز و این چیزام که کلا گوشی هم ازم میگیره، وقتی خونس کلا گوشی دستم نمیگیرم ان شاءالله تایم ازادش دیگه به کلاس نخوره  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بله عزیزم خیلی هم زمان معنوی وعالی ای هست اونموقع 😍😍

در تاپیک چله ی جدید فقط هم رو لایک بفرماییدو  ارسال لبیک یا صاحب الزمان علیه السلام به همان ترتیبی که ما خودمان نوشتیم برای اعلام شرکت 

و برای اعلام گزارش هم از فردا به همان ترتیب که در متن تاپیک اشاره شده لطفا نظم تاپیک رعایت بشه عزیزانم 

@عطرنرجس1400    

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@عطرنرجس1400  

درایت تاپیک هرچقدر دوستداری صحبت کنید و شوخی های دوستانه داشته باشید؛ولکن در تاپیک های درس اخلاق و مهدویت و چله هیچ متنی درج نباید بشه فقط اعلام شرکت و گزارش و در جواب گزارش فقط همدیگر رو لایک کنید ولاغیر؛

ان شاءالله رعایت میکنید📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
@عطرنرجس1400     درایت تاپیک هرچقدر دوستداری صحبت کنید و شوخی های دوستانه داشته باشید؛ول ...

سلام سادت جان یه تاپیک دیگه هم هست اون برای چیه؟تو اون کلاس برگزار میشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اشکال نداره خواهش میکنم💓😍

سلام عزیزم خدا قوت قبول باشه واقعا خوشبحالت با این همت بزرگت ❤❤🌹🌹من روزانه یه روز نماز قضا رو باسختی میخونم اونم انقدر خوشحال میشم بعدش تازه کلی هم نماز قضا دارم ۴۰ روز واقعا همت میخواد قبول باشه طاعاتت گلم

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
فدات بشم عزیزم ان شاءالله حالا مسئله اینه اگه بفهمه من کلاس مهدوی شرکت میکنم و دنبال نماز و این ...

ان شاءالله ک درست میشه گلم نگران نباش 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام سادت جان یه تاپیک دیگه هم هست اون برای چیه؟تو اون کلاس برگزار میشه؟

عزیزم تاپیک مشق انتظار برای کلاس مهدویت 

تاپیک جدید برای اعلام گزارش زیارت عاشورا هرروز .فقط گزارش 

این تاپیک برای هرمطلبی دوس دارید بفرستید وصحبت واین حرفها 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

عزیزم سلام خداقوت 

دیشب متنت رو دیدم اما هنوز وقت نکردم بخونم 

سرفرصت حتما میخونمش 😍

ممنونم ازت عزیزم زحمت کشیدی 🌹🌹🌹

فقط تگت کردم جوابمو ندادی تاپیک جدید رو دیدی؟؟ میخوای شرکت کنی؟

عزیزم تاپیک مشق انتظار برای کلاس مهدویت  تاپیک جدید برای اعلام گزارش زیارت عاشورا هرروز .فقط گ ...

سلام گلم ممنون از توضیحاتت❤❤چشم حتما🌹🌹🌹🌹

سلام گلم ممنون از توضیحاتت❤❤چشم حتما🌹🌹🌹🌹

چشمات بی بلا گلم 

خواهش میکنم 🌹🌹

شخصی از آقا امام زمان روحی فداک پرسید :

،آقا جان  دلم گرفته😔 چکار کنم ؟

.آقا جان فرمودند:

،همان کاری را که من وقتی دلم میگیره انجام میدم

،آن شخص گفت:

،آقا جان ،مگه دل شما هم میگیره ،

فرمودند :،بله ،

گفت چکار می کنید ؟

،آقاجان فرمودند :

،صورتم را به طرف کربلا می کنم   ودست بر سینه میگذارم وسه مرتبه می گویم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله ....

......😭😭😭✋

@سواره  

@dokhi75  

@jahanisepid  

@یوکابد۷۷  

@ماهور68  

سلام دوستان عزیزم  .برای اطلاع رسانی باید دوباره تگتون میکردم 🌹

کلاس وچله ازفردا شروع میشه .عنوان تاپیک ها رو لطفا لایک کنید و حتتما این پیامها رو بادقت بخونید  وهمکاری بفرمایید👇

این پیام 

واین پیام

درهردو تاپیک جدید اصلا هیچ چتی نباید بشه .

درتاپیک چله ..فقط اول اگه شرکت میکنید لبیک یا صاحب الزمان عج الله بنویسید 

وبعد فقط گزارش ،طبق همون متنی ک درعنوان سادات خانوم گفتن  همین 🌹

تاپیک مشق انتظار هم  فقط اعلام حضور که سلام هست و اگه سوال مهدوی دارید 

سلام عزیزم خدا قوت قبول باشه واقعا خوشبحالت با این همت بزرگت ❤❤🌹🌹من روزانه یه روز نماز قضا رو باسخ ...

سلام عزیز دل فداتون بشم.... 

آره منم زیاد دارم خواستم زود تر بجا بیارم خلاص شم... 

وای نه عزیز 40 رکعت... نه 40 روز😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

@مامان_بچه_هام  

@sepidpar  

@مهتاجبانو  

سلام بچه ها پیاماتون رو دیدم وکلی خندیدم 😂😂⚘⚘😂😂😂😂 واقعا راست میگید 😂😂😂

همسرخونه بود داشتم تند تند فقط جواب بچه ها میدادم نرسیدم پیاماتونو بخونم 😂😂😂