2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28964 بازدید | 4891 پست
فکر نکنم در طول روز وقت کنم گزارش کار و... واقعا سرم شلوغه و میترسم مدیون بشم🌹🙏

باش عزیزم هرطور خودت راحتی 🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام سادات جانم سلام فرشته جانم سلام خواهرای قشنگم خوبین انشاءالله؟😍😍😍خوش سلیقه های من میشه توی ی ...

علیک سلام عزیزم 😍😍

باورت میشه من گفتند رو گنبد خوندم 😂😂😂

دوساعت داشتم باخودم کلنجار میرفتم گنبد یعنی چی چرا معنی نمیده؟ 😂😂

بعدبیشتر دقت کردم دیدم گفتند هست 😃😃

میتونی فرش رو یکم کمرنگترش کنی یا نوشته رو یه رنگی ک کامل واضح دیده بشه یا دیگه نمیشه؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احسنت بتو دختر گل و زیبا 👏👏 ببینیم نمره صبرت چند میشی حالا😃

🤭🌹🌹♥️♥️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام سادات جانم سلام فرشته جانم سلام خواهرای قشنگم خوبین انشاءالله؟😍😍😍خوش سلیقه های من میشه توی ی ...

سلام عزیزم چه جمله زیبایی 😍😭😭

بنظرم فرش رو مات کن بعد جمله رو بنویس 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
وقتش نگذشته گلم . اما اشکالی نداره 🌹. ممنونم ازت بخاطر صلواتها الهی ک  خودت هم حاجت روا باشی ...

ممنون عزیزم

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
علیک سلام عزیزم 😍😍 باورت میشه من گفتند رو گنبد خوندم 😂😂😂 دوساعت داشتم باخودم کلنجار میرفتم گن ...

واییییی راست میگییی🤣🤣🤣🤣🤣عالی بودددددد🤣🤣🤣🤣باید فرش رو کدر کنم👌👌👌❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزم چه جمله زیبایی 😍😭😭 بنظرم فرش رو مات کن بعد جمله رو بنویس 

فدات شم دستت درد نکنه اصلا به ذهنم نرسیده بود ماتش کنم ممنونتممممم🥺😍😍😍😍❤

قربونتون برم ممنونم که کمکم کردین مهربونام@عطرنرجس1400  @sepidpar بهتر شد؟😍😍😍❤❤

سلام قربونت گلم،،زنده باشی،، خداتوفیقت بده،، من خیلی تو نی نی سایت نمیام. 

خیلی ممنونم عزیزم ⚘⚘

توفیق داده ان شاءالله ک اینجا هستی 😍😍

واییییی راست میگییی🤣🤣🤣🤣🤣عالی بودددددد🤣🤣🤣🤣باید فرش رو کدر کنم👌👌👌❤

😃😃

پستت ریپلای نشد عزیزم 

الان عالی شد احسنت 👏👏👏❤😍😍

بسم الله الرحمن الرحیم🍃🌻

سلام عزیزان🍃🌻

روز ۱۹🍃🌻

البته ظهرخوندم🍃🌻

السلام علیک یامهدی«عجل الله»🍃🌻

اللهم عجل لولیک الفرج🍃🌻

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
خدا نکنه مهربونم ممنونم انشالله ی دنیا تشکر

عزیزی خواهری🌸❤💚❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲