2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام سلام روزتون بخیر مهربونا😍💕💕انقدرکه دیشب به من لطف داشتین و تشویقم کردین با انرژی مضاعف😁از د ...

منم چنددددد سال پیش نقاشی عکس آخرو کشیدم برای درس خواهرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
علیک سلام عزیزم 🌺🌺 به به چشممون ب جمال خانوم زیبارو   روشن شد 😍😍 الحمدلله ک هستی پایدار د ...

ممنون عزیز بزرگوار 😍😘🙏🌷❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله عزیزم انشالله ممنونم بهش گفتم بخند تا ازت عکس بندازم فقط ببین چجوری ژست گرفته

عزیزم 😍😍

انشا... ک خداشفاش بده بحق آبروی امام زمان (عج) 

انشا.. ازین ب بعد روز ب روز بهترشدنشوببینی و ازامام زمان تشکر کنی. 

انشالله عزیزم انشالله ممنونم بهش گفتم بخند تا ازت عکس بندازم فقط ببین چجوری ژست گرفته

ای جاااان دلم   خداروشکر که احوالش بهتره عزیزم ان شاءالله که به همین زودی خبر سلامتی کامل گل دخترتون رو بهمون میدی ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله    

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

السلام علیک یااباصالح عجل الله 

زیارت عاشوراقرائت شد💚 

•°🌱
سلام_امام_زمانم❤️
هر روز
همچـنان جـــای
خـــالی‌ات را نشانــمان
مـی‌دهــد،
سـلام
حاضــرتــرین
غـایــــب زمیـــــن..

✨ ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج✨

الهی فداش بشم.   انشاالله سلامتیش بدست میاره بحق حضرت زهرا(س)

اعمال امروزانجام شد یااباصالح المهدی عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم خیلی قشنگن ماشاالله به این همه ذوق و هنر..احسنتتتت    

سلام به روی ماهت مهربونم یه دنیا ممنونتم بابت اینهمه انرژی قشنگت😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
منم چنددددد سال پیش نقاشی عکس آخرو کشیدم برای درس خواهرم

به بهههه پس شما خودت هنرمندی خانوووم😍😁❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزم خوشحال شدم بعد کلی وقت یه پست گذاشتی برامون😍😍😍   داشتم کم کم ناامید میشدم گفتم ش ...

نه من دوست دارم باشم فقط اصلا وقت نمیکنم اینجا سر بزنم قبلا خیلی میومدم ولی الان دو سه هفته س اصلا نمیتونم بیام دیر به دیر سر میزنم فقط بخاطر همین تاپیک

🌹روزنوزدهم

السلام علیک یا مهدی عج الله

الهی فدای دختر نازمون بشم ،الهی ب حق ابروی فاطمه زهرا و آقا صاحب الزمان و اقا امام حسین خیلی زوده زود خبر شفاوسلامتی کامل دخترمون بدی ، برای دخترمون ایت الکرسی میخونم.❤💚❤

سلام عزیزم خدا حفظش کنه خدا رو شکر که این سری خوب و آروم بوده خیلی خوشحال شدم

سلام‌مهربونم

ممنونم دوستم

سلامت باشی عزیزجانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

@درمسیرخدا  

عزیزم خوشحالم میشم توی جمع ما باشید😍😍🌹🌹