2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
✨﷽✨ ❌زندگی دیگران را نابود نکنیم❗️ ✍جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار می‌کنی ؟پیش فلانی، ماهانه ...

واقعا درسته

همینا همش نمونه ی بارز نی نی سایته 😂😂😂😂

چ دعواهایی ک نشده با راهنمایی های غلط عده ای 😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنونم عزیزم توکل بخدا بعضی وقتا از شدت غم به جنون میرسم چ کنم 😔😔دوست ندارم جلوی فاطمه گریه کنم ...

عزیزم مگه اسم دخترت نورا نبود؟ 

من همیشه ب این اسم دعاش میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام کی شروع شده چله زیارت عاشورا و نماز تو کدوم تاپیکه  من دیروز خوندم البته نمی‌دونستم باید ...

سلام عزیزم من دوبار تگت کردم بهتون گفتم ک خبر میدم 

اشکال نداره بخون تا روزی ک چله اصلی شروع میشه .

سربزن حتما تا جانمونی  ولی وقتی تاپیک جدید زده شد وزمان کلاسها مشخص شد حتتما خبرت میکنم نگران نباش 

فراموش نمیشید هیچکدومتون گلم 😊🌹🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان عج،، امروز خونده شد. 

عزیزم اول امضاتو عین امضای ما نمینویسی؟؟

سلام عزیزم چله اصلی هنوز شروع نشده قراره فعلا بخونیم ذخیره شب اول قبره ایشالله  حالا تو چند رو ...

سلام عزیزمممم خیییلییی ازت ممنونممم بابت توضیحات عالی و زیبات 😍😍😍

نمره فن بیانت ۲۰ 😃😃

فدات گلم ک درنبودم کار بقیه رو راه میندازی 🤗😍😍

ان شاءالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه سمیه جانم❤❤

سلام عزیزمممم خیییلییی ازت ممنونممم بابت توضیحات عالی و زیبات 😍😍😍 نمره فن بیانت ۲۰ 😃😃 فدات گل ...

خاهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم شاگردی شما رو کردیم زحمت اصلیو شما کشیدی که اون همه با من عکس پروفایلمو وامضام ور رفتی تا درستم کردی 😁😁😁 🌹🌹🌹🌹🌹جبران کار شما❤❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

عزیزم بی قراری نکن،من که نمیتونم درک کنم،ولی ان شاالله هرچه زودتر خوب خوب بشه 

به حق سیدالشهدا ان شاالله

سوره یاسین هم عالیه 

سلام 

روز شانزدهم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

سلام عزیزم

اول که از خدا میخوام بحق حضرت زینب یه صبر عظیم به شما بده که بتونید بار بیماری فرزندتون رو روی دوش بکشید

و بعدش دعا میکنم که به همین زودیه زود خبر سلامتی کامل گل دخترتو بهمون بدی ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله

به نیت سلامتی فاطمه خانم گل هم 20 سوره ی حمد میخونم    

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام گلم 

ان شاالله خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها شفای گل دخترتو بده

با خوندن متنت خیلی ناراحت شدم

ان شاالله جلسه آخر شیمی درمانیش باشه

ان شاالله خبر خوشتو بین پیاما ببینم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام علیکم عزیزم؛نگران نباشید ادامه بدید این برنامه رو تا اطلاع بدیم خدمتتون و اینکه تاپیک‌رو بازدید ...

سلام سادات جان..همیشه سلامت باشید ان شاالله

به روی چشم ادامه میدیم برنامه رو

واقعا درسته  همینا همش نمونه ی بارز نی نی سایته 😂😂😂😂 چ دعواهایی ک نشده با راهنمایی های غل ...

واقعا...

با زبون چه زندگیایی که از هم نپاچیده.چه نیش و کنایه هایی که نزدیم چه دلهایی که نشکوندیم

کاش تلنگری بشه برامون

عزیزم مگه اسم دخترت نورا نبود؟  من همیشه ب این اسم دعاش میکنم

اسمش نوراست ولی فاطمه صداش میکنن اسمشو میخواد به فاطمه تغییر بده