2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
عزیزم پیاماتو همش خوندم گلم  بهشون میگم خیالت راحت ⚘⚘

ممنونم عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

عزیزم 💔💔من امروز عصر ۱۰۰ تاصلوات بنیت شفای دخترت فرستادم خیلی دعاش کردم  بیادت وبیادش ودعاگوش ...

ممنونم دوستم 

نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم

خدا اگر فرزندی داره برات نگه داره اگر نداری بهت بچه هایی سالم و صالح بده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بچه هام دوست عزیزم اگر چهارشنبه اول چله بود لطفا جای من چهارشنبه و پنج شنبه رو بخوانید خدا ح ...

چشم عزیزم حتما🥰🥰🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
✨﷽✨ ❌زندگی دیگران را نابود نکنیم❗️ ✍جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار می‌کنی ؟پیش فلانی، ماهانه ...

عزیزخیلی قشنگ بود دمت گرم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

عزیز خیلی سخته نمیدنستم دخترتون مریضه عزیز خیلی ناراحت شدم بخاطر چی شیمی درمان میشه چندسالشه عزیز ناشکری نکنی یه شماره بهت میدم زنگ بزن بهش سیدی طلابی هم هست جدش خیلی برحقه نظرلطف جدش باشه دخترخوب میشه درخواست دوستی میدم قبول کن

ممنونم انشالله عزیزم توکلم‌بخداست ممنونم

عزیز براش خیلی سوره حمد بخون 

من برای  شفای فاطمه جان 100تا حمد میفرستم عزیز خیلی ناراحت شدم

سلام علیکم عزیزم؛نگران نباشید ادامه بدید این برنامه رو تا اطلاع بدیم خدمتتون و اینکه تاپیک‌رو بازدید ...

سلام عزیزم 🤗😍

چشم حتما 🙏🌹

ممنونم 🌹♥️

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

عزیزم بی تابی نکن خدا بزرگه ان شاءالله فاطمه جان به زودی زود سلامتی شو به دست می یاره توکل کن به خدا نا امید نباش هیچوقت .خدا الرحم الراحمینه 🙏🌹♥️

ما فاطمه جان رو از یاد نبردیم عزیزم به یادش هستیم  ان شاءالله زود تر خوب می شه و هممون رو خوشحال می کنه به حق صاحب الزمان عج 🤲🌹از آقا امام زمان عج مدد بخواه عزیزم 🌹💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام علیکم عزیزم؛نگران نباشید ادامه بدید این برنامه رو تا اطلاع بدیم خدمتتون و اینکه تاپیک‌رو بازدید ...

سلام سادات جانم... اجرت با آقا صاحب الزمان 

ان شاء الله خیر ببینی که بانی خیر شدی برای این جمع 

خدا سلامتی و طول عمر بده به شما ❤️🌷

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیز براش خیلی سوره حمد بخون  من برای  شفای فاطمه جان 100تا حمد میفرستم عزیز خیلی ناراحت ...

عزیزم ممنونم ازت

سرطان چشم داره ..

قبول کردم ممنونم میشم

عزیزم بی تابی نکن خدا بزرگه ان شاءالله فاطمه جان به زودی زود سلامتی شو به دست می یاره توکل کن به خدا ...

ممنونم عزیزم

توکل بخدا

بعضی وقتا از شدت غم به جنون میرسم چ کنم 😔😔دوست ندارم جلوی فاطمه گریه کنم چون میفهمه و میاد بوسم میکنه و هی صدام میکنه ولی خب منم ادمم و تاحدی توان دارم

توکل بخدا

انشالله

نذر کردم خوب بشه ۴۰ هفته سه شنبه ها ببرمش جمکران حتی اگر از آسمون سنگ بباره...

عزیزم ممنونم ازت سرطان چشم داره .. قبول کردم ممنونم میشم

عزیز خداغم ازدلت برداره الهی به حق این ماه عزیز حاجت دل روابشه

عزیز خداغم ازدلت برداره الهی به حق این ماه عزیز حاجت دل روابشه

ممنونم عزیزم

توکل بخدا

امیدم خداست