2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشد بالاخره عزیزم پس کی شروع میشه ؟؟؟؟؟

سلام عزیزم 🌹

قراربودامروز چله شروع بشه  وساعت کلاسا رو بهمون بگن ولی انگار استارترمون سادات خانوم نتونستن بیان سایت انلاین شن  وتاپیک مربوطه رو بزنن شایدم کاری براشون پیش اومده اطلاع ندارم 🥺

هروقت اومدن تاپیک زدن حتتما تگت میکنم نگران نباش عزیزم ⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بنظرت تنبیه میشم نمیدونم چطور ندیدم پستی که گفتین واسه تاپیک جدید

دیدی عزیزم یادت نیست 😍😍😍

همون پستی ک سادات جان گذاشتن من همه رو تگ کردم  خودتم خوندیش لایکش کردی؟؟!!

یادت نیس؟؟

گفتن فقط گزارش بدیم درتاپیک جدید  ن متن ن هیچ نفرستیم؟!!

صفحه ۱۳۱ دوباره بخون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون عزیزم که بهم خبردادی عزیز من بعدازنمازصبح اعمالم انجام دادم  خداغم ازدلت برداره

خواهش میکنم عزیزم قبول حق باشه اعمالت

چه دعای قشنگی برام کردی ممنونم ازت ان شاالله 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
علیک سلام عزیزم 😍😍 اومدم دیدم سادات جان نیومدن  گفتم همونطوری مثل قبل بخونیم تا خودشون میان ...

خوب کاری کردی گلم    

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به

سلام گلم  از بدقولی متنفرم☹

سلام عزیزم

سادات هیچ وقت بدقول نیستن اگه نیومدن حتما مشکلی براشون پیش اومده

ان شاالله که خیره

✨﷽✨

❌زندگی دیگران را نابود نکنیم❗️

✍جوانی از رفیقش پرسید : کجا کار می‌کنی ؟پیش فلانی، ماهانه چند می‌گیری؟ ۵۰۰۰. همه‌ش همین؟ ۵۰۰۰ ؟ چطوری زنده‌ای تو؟ صاحب کار قدر تو رو نمی دونه، خیلی کمه ! یواش یواش از شغلش دلسرد شد و درخواست حقوق بیشتر کرد ، صاحب کار هم قبول نکرد و اخراجش کرد ، قبلا شغل داشت، اما حالا بیکار است.

زنی بچه‌ای را به دنیا آورد، زن دیگری گفت : به مناسبت تولد بچه‌تون، شوهرت برات چی خرید ؟ هیچی ! مگه میشه ؟! یعنی تو براش هیچ ارزشی نداری ؟! بمب را انداخت و رفت، ظهر که شوهر به خانه آمد، دید که زنش عصبانی است و .... کار به دعوا کشید و تمام.

پدری در نهایت خوشبختی است، یکی می‌رسد و می‌گوید : پسرت چرا بهت سر نمی‌زند ؟ یعنی آنقدر مشغوله که وقت نمیکنه ؟! و با این حرف، صفای قلب پدر را تیره و تار می‌کند

این است، سخن گفتن به زبان شیطان. در طول روز خیلی سؤال ها را ممکن است از همدیگر بپرسیم؛

چرا نخریدی؟

چرا نداری؟

یه النگو نداری بندازی دستت؟

چطور این زندگی را تحمل می‌کنی؟ یا فلانی را؟

چطور اجازه می دهی؟

ممکن است هدفمان صرفا کسب اطلاع باشد، یا از روی کنجکاوی یا فضولی و... اما نمی‌دانیم چه آتشی به جان شنونده می‌اندازیم !

🔻شر نندازید تو زندگی مردم. واقعا خیلی چیزا به ما ربطی نداره! کور ، وارد خانه‌ی مردم شویم و کَر از آنجا بیرون بیاییم. مُفسد نباشیم.

【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

دوستان من خیلی منتظر شروع چله بودم 

ک اولین روزش رو بعد نماز صبح بخونم

گویا هنوز نگفتید ک چجوریه

اگر چهارشنبه اولش بود لطفا به دوست عزیزمان کاربر مامان بچه هام بگید چهارشنبه و پنج شنبه رو بجام بخونه لطفا

بلد نیستم خودت تگش کنم

اگر جمعه شروع چله بود خودم می خونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دوستان من خیلی منتظر شروع چله بودم  ک اولین روزش رو بعد نماز صبح بخونم گویا هنوز نگفتید ک چجو ...

سلام عزیزم هنوز خبری نشده. اگر شد حتما فرشته جان صداتون میزنه. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام گلم  از بدقولی متنفرم☹

عزیزم ایشون اصصلا بدقول نیستن

باوجود تمااامی مشغله کاریشون درهرحال بیاد تمامی بچه های چله و اینجا هستن و ی زمانی رو ب اینجا اختصاص دادن

مطمئنم یا دسترسی ب نت نداره 

یا یه مشکلی کاری براش پیش اومده ک اصصلا نتونسته بیاد سایت وگرن غیرممکنه حرفی بزنن وبهش عمل نکنن