2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28858 بازدید | 4891 پست

سلام علیکم عزیزانم 

خوش‌آمدید 🌹

خانوم نماینده بسیار ممنونم از مساعدتتون 

اجرکم عندالله عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

عزیزان 

پیگیر مطالبی که حقیر ارسال خواهم کرد باشید.(ازمتن و کلیپ)

ودرنشر مطالب کوشا باشید

ان شاءالله ظهور نزدیک هست 

خودتون رو به سپاه حضرت برسانید عزیزانم و خانواده رو هم به این جبهه وسپاه وصل کنید.

شبتون بخیر و مهدوی (تا ساعاتی بعد)

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج) ⚘

روز 1 💚

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعلی اهل بیته 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام علیکم عزیزانم  خوش‌آمدید 🌹 خانوم نماینده بسیار ممنونم از مساعدتتون  اجرکم عندالله ...

وعلیکم السلام 😊 صبحکم الله بخیر ⚘

شکرا جزیلا عزیزتی ❤❤

اول صبح این روز زیبا دعاگوی شما وتک تک عزیزان بودم 🌹

ان شاءالله مورد قبول خداوند وآقا صاحب الزمان عج شده باشد😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@هدییییییییییی     @golmangoli18     @ملکه_روزهای_سفید     @a ...

ممنون عزیزم دعا کن برام 

رها جان نمیدونم چرا تو بعضی تایپکا نمیتونم پیام بزارم 

نمیتونم تو تایپک شما پیام بزارم 

نمیدونم چش شده 

الهمم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

روز اول 

اللهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم

سهم امروزخونده شد. 

التماس دعادوستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام دوستای عزیزم

روز اول💕

انشاءالله گره زندگی تک تکمون با ظهور آقا باز بشه😍

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻