2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست

ای وای یادم رف ساعت 10بیام 🥴😢شاگر تنبل کلاس🥺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وعلیکم السلام به به  عجب کلام نیکویی  احسنت  بسیار خوبه میتونید در ابتدای صفحه گل ...

بله بله چشم حتما

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر و‌ پر از نور خدا

🌹روز اول اللهم عجل لولیک الفرج

🌹روز دوم اللهم عجل لولیک الفرج 

مطالب کلاس ها رو خوندم انشالله بتونم شاگرد خوبی باشم تو لحظه های قشنگ دعاهتون محتاج دعاهاتون هستم 

السلام علیک یا بقیة الله «عجل الله تعالی فرجه» به جمع ما بپیوندید💚👈مشق انتظار👉💚

🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹

🌺السلام علیک یااباصالح المهدی عج 🌺

سلام دوستان صبحتون بخیرو شادی وسلامتی ان شاءالله🤗

اینجا نیم ساعت مانده ب اذان صبح  پس الان چت  آزاده 😍😍😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیز دلم..ببخشید اصلا حواسم نشد ساعت10کلاسه الان گفتی تازه یادم اومد قضیه دفتر چیه

دفتر مهدویت هست گلم .تمام مطالبی ک سادات جان گفته توش مینویسیم وعمل میکنیم 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ای وای یادم رف ساعت 10بیام 🥴😢شاگر تنبل کلاس🥺

😂😂😂

سلام عزیزم .🌹

امشب متاهلامون ناراحت بودن ک نتونستن تو کلاس شرکت کنن بدلیل مشغله یا مهمان داری یا رسیدن ب فرزند وهمسر یا آشپزی ....  مجردامونم ک کلا فراموش کردن 😃

دیگه کی موند؟؟😃

بنظرمن مجردها باید کوشاتر باشن تو این طرح 😃

چون مشغلشون کمتره  و وقتشون آزادتر 😊

🌹روزسوم 

السلام علیک یا مهدی عج الله 🌺

سلام برسادات جان و خواهر گلم فرشته جون...

ببخشید من دیروز اعلام نکردم زیارت عاشورا.سرما خورده بود بدن درد داشتم.کلا یادم رفت.میبخشید.

من روز دوم زیارت عاشورا رو صبح خوندم روز سوم شب اعلام میکنم.

روز دوم زیارت عاشورا💚💚

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ...🌸🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

بسم الله الرحمن الرحیم

روز سوم

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج 💚

سلام برسادات جان و خواهر گلم فرشته جون... ببخشید من دیروز اعلام نکردم زیارت عاشورا.سرما خورده بود ب ...

وعلیکم السلام عزیزم🌹🌹

ایرادی نیست عزیزم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
بسم الله الرحمن الرحیم روز سوم السلام علیک یا اباصالح المهدی عج 💚

🌹🌹احسنت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
😂😂😂 سلام عزیزم .🌹 امشب متاهلامون ناراحت بودن ک نتونستن تو کلاس شرکت کنن بدلیل مشغله یا مهمان د ...

بله درسته؛همت کنید که ان شاءالله قرارهست در مسیر حضرت برنامه ریزی کنید؛و ساعاتی از روز رو درپی کسب معرفت نسبت به ایشون و دعا برای ایشون صرف کنید؛نگران زمان نباشید؛خداوند تایمش رو براتون خالی می‌کنه و برکت میبخشه به زمان فعالیتتون

بله درسته؛همت کنید که ان شاءالله قرارهست در مسیر حضرت برنامه ریزی کنید؛و ساعاتی از روز رو درپی کسب م ...

سلام سادات عزیز میگم اون کلمه بدا یعنی چی تو متنتون نوشته بودید؟ از دیروز ذهنمو درگیر کرده یعنی تاخیر در ظهور؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲