2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
اهان اوکی موردی نداره 

خیلی خوشحال شدم  عزیزم 😍😍

ما ۱۴ روزه ک دراین تاپیک گزارش خوندن زیارت عاشورامون رو میدیم .

اگه دوس داری جلوجلو بخونی فردا رو میتونی شروع کنی واینجا گزارش بدی 😊

میل خودت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام ممنون من فقط میتونم زیارت عاشورا رو بخونم. 

علیک سلام خواهش میکنم ⚘

یعنی بخاطر عذر شرعی منظورته؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چشم از فردا شروع میکنم 🙈

خیلی هم عالی 😍😍😍

مااینجوری گزارش میدیم  مثلا 

روزاول 🌹

السلام علیک یا مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف 

سلام رو حتما باید بدیم ب اقا هرروز 😍😍

@yalda_mgn     @دل_دریاییم     @behi_daneshi     ...

چشم من هستم❤  ممنونم از اطلاع رسانیت فدات شم💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
چشم من هستم❤  ممنونم از اطلاع رسانیت فدات شم💕

خواهش میکنم عزیزدلم ❤❤

وظیفس 😍😍

دوستان من میروم نماز و شام بپزم و اندکی خانه داری 😃

بعدتموم شدن کارام میام جواب تک تکتون میدم 😍

فعلا 🌺

@mamanpaniya     @sanazzzzzzzaaaammmmm     @با ...

سلام فرشته عزیزم نگران نیستم وباعث افتخارمه که قدمی در راه حضرت دوست بردارم هرچند کوچک ❤❤❤به امید خدا حاضرم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@ماهور68     @مامان_بچه_هام     @مهتاجبانو     @leylaa132 &n ...

ممنون عزیزم نوبت امروز انجام شد

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدری الحسین بظهور الحجه آمین🤲🤲

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@عطر_گل_یاس_سفید   @ملکه_روزهای_سفید     @0000selinnnn     @melik ...

ممنونم خواهر مهربونم

فقط دوستان ممکنه  پنج شنبه یکی جای من بخونه؟

چون اون روز بیمارستانم و نمیشه واقعا حتی نماز واجب رو خوند

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

@yalda_mgn     @دل_دریاییم     @behi_daneshi     ...

سلام.فک میکردم امروز شروع میشه😊.باشه عزیزم ممنون از اطلاعتون🙏🙏🙏❤

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
 دوستان من میروم نماز و شام بپزم و اندکی خانه داری 😃 بعدتموم شدن کارام میام جواب تک تکتون مید ...

عزیزم من فک کردم مجردی

خسته نباشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام گلم  بله اینطور اعلام کردن بمن 😍

وای یعنی دوباره نایب باید بگیریم 🤔🤔🤔

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲