2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزممم❤❤❤ من ۲ سالی میشه ک گل نرگس رو بو نکشیدم  حیاط خونه مامانم پر گل نرگس بود   ...

سلام به روی ماهت عزیزم🤗😘😘😘خیلی خوشبوئه 🤩منم خیلی وقته به مشامم نخورده☹

ای جانم ان شاءالله یه خونه حیاط دار باصفا نصیبت بشه😘😘 🤲💚

منم  مامانم تو باغچه شون کاشته امسال ببینیم گل می ده یا نه 🤔

منم عاشق عطر نرگسم😍🌼 ما باغچه داریم تو حیاطمون ولی گل نرگس نداره ان شاءالله قسمت بشه منم بکارم 🤲🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزدلمی فرشته جونم  سلام به روی ماه همه دوستان عزیزم که خیییلی دلتنگتون بودم الحمدلله برای ا ...

سلام عزیزم 🤗

خیلی خوش اومدی ما هم دلتنگت بودیم😘💚

💠داستانی آموزنده از حضرت زهرا سلام الله علیها

🌷◁ حضرت فاطمه (س) تعريف می ڪنند ڪه شبی به بستر رفته بودم تا بخوابم پيامبر صدايم ڪرد فرمود تا چهار ڪار انجام نداده ای نخواب:

①قران را ختم ڪن .

②مومنان را از خودت خوشنود و راضی ڪن .

③ حج و عمره به جای بياور .

④پيامبران را شفيع خودت ڪن

و بعد بخواب .

🌷◁ آنگاه به نماز ايستاد. من صبر ڪردم تا نماز پدر تمام شود و گفتم ای رسول خدا چهار ڪار برايم مشخص ڪرده ايد ڪه توان انجام آنها را ندارم .پيامبر فرمود:

❶سه مرتبه قل هو الله بخوان مثل اين است ڪه قرآن را ختم ڪرده ای .

❷ برای مومنان آمرزش بخواه تا همگی آنان را خوشنود ڪنی .

❸با فرستادن صلوات من و ديگر پيامبران شفيع تو خواهيم شد .

❹ با گفتن ذکرسبحان الله ،الحمدالله ،لا اله الا الله و الله اکبر مثل اينڪه حج و عمره به جای آورده ای .

باور کن فرقی نمیکند
چه روزی باشد از هفته ...
چه هفته‌ای باشد از ماه ...
چه ماهی باشد از سال ...
چه سالی باشد از زندگی ...
برای کسی که عاشق است!!

نیامدنتان همیشه به چشم می آید ...
و نبودنتان همیشه احساس میشود ...
انگار همیشه غروب جمعه است ،
جمعه‌ای که شما در آن نیامده باشید ...

▪️برای ظهورش دعا کنیم
▫️اللهم عجل لولیک الفرج💚

🔴برکت  در زمان ظهور امام زمان (عج)

🌹امام حسين عليه ‏السلام فرمودند:

در بيان آنچه هنگام ظهور امام زمان (عج) رخ مى ‏دهد :

بركت از آسمان به سوى زمين فرو مى ‏ريزد، تا آن‏جا كه درخت از ميوه فراوانى كه خداوند در آن می افزايد، مى‏ شكند. مردم ميوه زمستان را درتابستان و ميوه  تابستان را در زمستان  مى‏ خورند و اين معناى سخن خداوند است كه:(و اگر مردمِ آبادى‏ ها ايمان مى ‏آوردند و تقوا پيشه مى‏ كردند، بركت‏هايى از آسمان و زمين به روى آنان مى‏ گشوديم، ليكن تكذيب كردند)

📚الخرائج و الجرائح ج٢ ،ص٨۴٩

اللهم عجل لولیک الفرج💚

آیت الله‌ بهجت (ره)

اگر در راه امام زمان(عج) باشیم چنانچه به ما ناسزا هم بگویند نباید ناراحت شویم بلکه همچنان باید در آن راه حق و حقیقت ثابت قدم واستوار بوده ودرناملایمات صبر و استقامت داشته باشیم .

📚درمحضربهجت، ج١،ص١٠٣

اللهم عجل لولیک الفرج💚

عزیزدلمی فرشته جونم  سلام به روی ماه همه دوستان عزیزم که خیییلی دلتنگتون بودم الحمدلله برای ا ...

علیک سلام عزیززدلممم 🌹🌹

خییلیی خوش اومدی به جمع قدیمی خودمون 😍😍

واقعا کمبودت حس میشد 😍😍

خوشحالم ک برگشتی 😍😍❤❤❤🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام دوست خوبم  فدات مهربووون😘😘

سلام گلم خیلی خوش اومدی دوباره به جمعمون 🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم‌ممنونم از این همه لطفت  انشالله توکل بخدا انشالله نفست حق باشه عزیزم خدا بهت شادی و سل ...

خواهش میکنم عزیزم وظیفمه 😍😍😍

الهی امین 🤲

همچنین گلممم🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم ممنون گلم دیدم کلیپ رو هم لذت بردم و هم باعث شد فکر کنم انشاءالله انشاءالله❤🌷

ممنونم عزیزم 🌹🌹🌹

خیلی هم عالی ⚘⚘

خواهش میکنم،ان شاءالله همه مون در این راه بمونیم ودر آخر عاقبت به خیر بشیم، بله درست میگین، التماس د ...

احسنت 👏👏👏

الهی امین الهی امین 🤲🤲