2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

عاشقی دردسری بود نمیدانستیم

حاصلش خون جگری بود نمیدانستیم

پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم

شرط ، بی بال و پری بود نمیدانستیم

آسمان از تو خبر داشت ولی ما از تو

سهممان بی خبری بود نمیدانستیم

آب و جاروی در خانه ما شاهد بود

از تو بر ما گذري بود نمیدانستیم

اینهمه چشم به راهی نگرانم كرده

عاشقی دردسری بود نمیدانستیم

صابر خراسانی

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم🌹

السلام علیک یا صاحب الزمان عج یا ابا صالح المهدی عج💚🌷

زیارت عاشورا قرائت شد🌱

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌼

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام🌹

روز هفتم ادا شد❤️

بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند هریوسفی که یوسف زهرا نمیشود❤️❤️❤️❤️❤️

قربونش برم اقای مظلومم😔

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

سلام

روز ششم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم صل علی محمد و آل محمد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خدایا شکرت🍀 

روز جهار خوانده شد😍

سلام بر حضرت مهدی(عج)جان جانان😍

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

روز هفتم خوانده شد❤

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام. میش لطفا ب منم توضیح بدید ببینم میتونم امضابذارم؟؟  

سلام عزیزدلم   شرمندتم اگر دیر جواب دادم جایی بودم آنتن نداشتم   اول میزنی روی پروفایلت توی سایت همون که یه گردیه و سمت چپ بالای صفحست  بعد میری توی نی نی سایت من بعد این جا روی این سه تا خط میزنی بعدشم میری تو بخش اطلاعات کاربری

اره اونو میزنم سبز میشه ولی نمدونم بعدا چطوری واز کجا پیداش کنم😢😢

برو قسمت نی نی سایت من یه صفحه برات باز میشه سبز رنگه مشاهده رو که بزنی تا الان تاپیک یا پست هایی که تا الان ذخیره کردیو میاره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام عزیزدلم   شرمندتم اگر دیر جواب دادم جایی بودم آنتن نداشتم   اول میزنی روی پروفایلت تو ...

بعد که زدی رو اطلاعات کاربری این صفجه برات باز میشه   اونجا که امضات هست میزنی ویرایش @مهدی_آیدا  

بعد که زدی رو اطلاعات کاربری این صفجه برات باز میشه   اونجا که امضات هست میزنی ویرایش @مهدی_آی ...

بعد اینجا امضا رو وارد میکنی و بعد تایید رو میزنی  این جمله که علامت زدم رو از رو امضای من کپی کن و بعد بذار تو امضای خودت که لینک بشه و هر کی زد رو امضات بیاد تو تاپیک @مهدی_آیدا  اگر باز مشکلی بود بگو عزیزم❤❤

عزیزم سلام .🌹🌹 اول امضات عین امضای ما سلام  به آقا  باشه گلم  با سبز پررنگ  ...

وایییی ببخشید توروخدا  من از صبح اینترنت نداشتم ندیدم شرمنده   چشم الان درست میکنم❤

انشاالله  شنیدمت که نظر می‌ کنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش به انتظار عیادت😭 یاامام رضا( ...

یا امام رضا جان (ع)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم