2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

چرا تو ای شکسته دل خدا خدا نمی‌کنی
خدای چاره ساز را چرا صدا نمی‌کنی

به هر لب دعای تو فرشته بوسه می‌زند
برای درد بی‌امان چرا دعا نمی‌کنی

به قطره قطره اشک تو خدا نظاره می کند
به وقت گریه ها چرا خدا خدا نمیکنی

دل تو مانده در قفس جدا ز آشیانه ی خود
پرنده ی اسیر را چرا رها نمی کنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

🏖مارتین لوتر کینگ، مبارز بزرگ آمریکایی در کتاب خاطراتش ﻣﻰنویسد:

روزی در بدترين حالت روحی بودم، فشارها و سختىﻫﺎ جانم را به تنگ آورده بود. سر در گم و درمانده بودم. مستأصل و نگران، با حالتی غريب و روحى ﺑﻰجان و ﺑﻰتوان به زندگی خود ادامه ﻣﻰدادم.

همسرم مرا ديد به من نگاه کرد و از من دور شد، چند دقيقه بعد با لباس سر تا پا سياه روی سکوى خانه نشست. دعا خواند و سوگوارى کرد!

با تعجب پرسيدم: چرا سياه پوشيدهﺍی؟ چرا سوگواری ﻣﻰکنی؟

همسرم گفت: مگر ﻧﻤﻰدانی او مُرده است؟

پرسيدم: چه کسی؟

همسرم گفت: خدا... خدا مُرده است!

با تعجب پرسيدم: مگر خدا هم ﻣﻰمیرد؟ اين چه حرفی است که ﻣﻰزنی؟

همسرم گفت: رفتار امروزت به من گفت که خدا مُرده و من چقدر غصه دارم، حيف از آرزوهايم...

اگر خدا نمُرده پس تو چرا اينقدر غمگين و ناراحتی؟

او در ادامه ﻣﻰنويسد: در آن لحظه بود که به زانو در آمدم گريستم.

راست ﻣﻰگفت، گويا خدای درون دلم مُرده بود...

بلند شدم و براى ناامیدیﺍم از خدا طلب بخشش کردم.

هیچوقت نا امید نشوید، خداوند هرگز ﻧﻤﻰميرد...!🌱🌷💓

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاءالله هرچه در توان بود❤ وآما درسته من غذارو فلفلی درست میکنم😉

لااله الا الله📿

🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
 🏖مارتین لوتر کینگ، مبارز بزرگ آمریکایی در کتاب خاطراتش ﻣﻰنویسد: روزی در بدترين حالت روحی ...

احسنت 

و مهمتر ازاین 

الان جهان بدست حضرت مهدی عج اداره میشه ایشون صاحب تمام جهان هستند 

و ثروت و نعمت و برکت از جانب خداوند به دست ایشون اداره میشه!

پس حواسمون باشه!گله و شکایت نکنیم از بخت و وضعیت مادیو توکل کنیم برخداوند و توسل کنیم به نماینده ایشون حضرت حجت بن الحسن علیه السلام

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
چرا تو ای شکسته دل خدا خدا نمی‌کنی خدای چاره ساز را چرا صدا نمی‌کنی به هر لب دعای تو فرشته بوسه می‌ ...

احسنت عالی بود🌹🌹

انشاالله  شنیدمت که نظر می‌ کنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش به انتظار عیادت😭 یاامام رضا( ...

ان شاءالله 🌹🌹

سلام مولای من یاامام زمان (عج) سلام بر تو به تعداد وزنه عرش و هر چه که نوشته شده به عدد هر چه ...

احسنت 🌹🌹

بسم الله الرحمن الرحیم  روز هفتم  السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج

احسنت🌺🌺🌹🌹

واما شکوفه بهارنارنج ❤ فک نکن همیشگی بود یه تنبیه بود برات !تا یادبگیری قوی باشی ،معلم شجاع برا بچه ...

سلام گلعنبر جونم  وقتی تو اعلاناتم دیدم جوابمو دادی سریع اومدم ببینم بهم چی گفتی❤❤

گریم گرفت از پیام پراز محبتت 😭😭😭

چققد خوشحالم که شدی همون گلعنبر همیشگی وشوخ طبع خودمون 

دیروز ی لحظه دلم گرفت باخودم میگفتم یعنی گلعنبر قبلاها ک بهم میگفت شکوفه بهارنارنج الکی بود ؟!

ک الان دیدم پیامتو کلی ذوق کردم‌😘😘😘😘😘

واما من فرار نکردم 😃😃 بقول تو باید قوی میشدم رفتم خودمو بسازم و برگردم 😘🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

دیگه باما ازین کارا نکن  هستیم وردلت تا عمرداریم ان شاءالله دیگه گروه ازهم پاشیده نمیشه بلطف خدا واقا امام زمان عج 🤗 

منتظر غذاهای خوشمزت هستیم حالا ببینیم شام چی داریم 😋

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
احسنت  و مهمتر ازاین  الان جهان بدست حضرت مهدی عج اداره میشه ایشون صاحب تمام جهان هستند& ...

اره عزیز دقیقا همین جوره توکل به امام زمان عج

لا اله الا الله  خانوم نماینده ایشون که امضاشون برعکس شده رنگ آمیزیش📿📿 الله اکبر @عطرنرجس ...

سلام سادات جان🌹 ظهرتون بخیر 🌺

خلاصه بگویم ک دیشب تا ساعت ۲ ونیم داشتم  ب همین کاربر تیکه وعشق ۵۵  آموزش گذاشتن عکس پروفایل وامضا با عکس میدادم 😃  حالا بعدا توتاپیک خودم اموزشهای لازم رو بهش میدم نقصش برطرف شه 😀

تاهمینجام خیلی خوب پیش رفته !😀

بعدشم یدعایی درحقم کرد ک تاحالا کسی برام این دعا رو نکرده بود😍😍😍 کلی شادشدیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام سادات جان🌹 ظهرتون بخیر 🌺 خلاصه بگویم ک دیشب تا ساعت ۲ ونیم داشتم  ب همین کاربر تیکه وعش ...

وعلیکم السلام عزیزم ؛لحظات همتون مهدوی عزیزانم دخترای خوبم

خداقوت احسنت 

چه دعایی؟

وعلیکم السلام عزیزم ؛لحظات همتون مهدوی عزیزانم دخترای خوبم خداقوت احسنت  چه دعایی؟

خییلی ممنونممم عزیزم 😍😍

بعد اون عکسا ویادگرفتنش بهم گفت= خییییلی ممنون اینقدر برام وقت گزاشتی ایشالله از اب کوثر بنوشی ❤❤❤❤

گریم گرفت ازدعاش 😍

دختر خیلی خوبیه دلش پاکه دوس داره همرنگ ما وتوکلاسا باشه  🌺🌺

امروزهم دقیقتر یادش میدم اصلاح کنه رنگ امضا رو ولینک بذاره🤗 ان شاءالله

خییلی ممنونممم عزیزم 😍😍 بعد اون عکسا ویادگرفتنش بهم گفت= خییییلی ممنون اینقدر برام وقت گزاشتی ای ...

ان شاءالله همگی بنوشیم بدست عمو حسنمون 🌹🌹🌹

به به 

خییلی ممنونممم عزیزم 😍😍 بعد اون عکسا ویادگرفتنش بهم گفت= خییییلی ممنون اینقدر برام وقت گزاشتی ای ...

یادم بنداز حتما تاپیک تهذیب نفس هم بزنیم 

نماز 

تهذیب نفس؛

کلاس مجازی دوست و اخلاق 

ان شاءالله عده ای از۵۰نفر از همین تاپیک هستند