2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ممنون سادات مهربونم انشالله😍😍😍

🌹🌹🌺🌺احسنت ان شاءالله شکر گزار باشی همیشه و زهرایی زندگی کنید همین ابتدای زندگی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ان شاءالله چله ها زیادن این چله یا چله ی دیگه هیچ فرقی ندارد عزیزم  منتهی اینجا همگی باهم یک ت ...

@گلعنبر  

ببین گلعنبر جان  اینجا سادات بهت کامل گفته 

فک‌کنم نخوندی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبی گلم  آره واقعا یادمه چقدر غر میزدم اذیتتون میکردم ببخشید عزیزم😘😘😘خودم هنوز تو شوکم خدا ...

وای منم به این موضوع دقت کردم همون تاریخی که تو امضات زده بودی

ولادت امام رضا(ع)

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
خوبی گلم  آره واقعا یادمه چقدر غر میزدم اذیتتون میکردم ببخشید عزیزم😘😘😘خودم هنوز تو شوکم خدا ...

وای عزیزم فدات بشم‌ من ک انقدر مهربونی 😍😍😍❤❤❤

تبریک میگم گلممم الهی ک خوشبخت ترین بشی بحق همون آقا امام رضا ع ک روز ولادتشون عقدتون بود 😍😍

الان ک بعد این همه سختی بهم رسیدید بیشتر قدر همدیگه رو میدونید 😍😍😍

الحمدلله الحمدلله خییلی برات خوشحالم .

الان واجب شد ک تو این چله وکلاسا همراهمون باشی بپاس حاجتی ک از ائمه گرفتی 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@گلعنبر     ببین گلعنبر جان  اینجا سادات بهت کامل گفته  فک‌کنم نخوندی

عزیزم ایشون رو رها کنیم 

هرکاری دوستدارند انجام بدن خودمختار هستن؛بچگانه رفتار نکنیم لطفا!برداشت شخصی نکنیم!دنیا و آخرت رو درنظر بگیریم!اون قضیه گذشته باز داره تکرار میشه؛نکنید اینکارارو خانوم غایب؛زیر سوال نبریم این فعالیت رو؛ما با کسی دشمنی نداریم!!!اینجا مدال افتخار نمی‌دن عزیزم؛پیش خدا مدال افتخار کاش بگیریم؛قبلا گفتیم بازهم میگیم ما خاک پای شما عزیزان هستیم از؛

@گلعنبر    

و بقیه 

رها کنید این رفتارها و قضاوت قلبی نکنید قضاوت ذهنی نکنید 

ما باوجود تمام دغدغه ها بفکر شما هستیم و وظیفمون هست برای حضرت قدمی برداریم 

والله بالله تالله ما نیازی به محبت کسی نداریم هدف فقط رسیدن به حضرت هستش و لاغیر 

متوجه باشید متوجه باشید 

مسئله ی طاووس اهل جنه رو هضم نکردید چطور انتظار دارید این مسائل رو هضم کنید 

از بعد زیبایی ایشون به طاووس تشبیه شدن زیبایی در بالها؛شما این رو درک نکردید و جبهه گرفتید 

و فرمودید غربال شدیم شما جزو یاران اصلی هستید اصلا 

هدف ما بار نبودن هست قبل از یاربودن؛بارها صبر کردیم سکوت کردیم ولی شما ادامه دادید؛واینهم چندمین بار ما درمحضر خدا هستیم کمی بهم رحم کنیم؛یادبگیریم احترام رو یادبگیریم رئوف بودن رو 

بحث ادامه پیدانکنه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وای عزیزم فدات بشم‌ من ک انقدر مهربونی 😍😍😍❤❤❤ تبریک میگم گلممم الهی ک خوشبخت ترین بشی بحق همون آ ...

خدانکنه عزیزم وظیفم بوده😘😘

ممنون عزیزدلم😘😘😘🤗🤗🤗🤗

حتما شرکت میکنم حتمااا برم تاپیکارو بخونم سردر بیارم از برنامه ها 

خدانکنه عزیزم وظیفم بوده😘😘 ممنون عزیزدلم😘😘😘🤗🤗🤗🤗 حتما شرکت میکنم حتمااا برم تاپیکارو بخونم ...

بشوخی ازت پرسیدم پای سفره عقد دعامون کردی یا نه 😃

ولی جدا فک‌نمیکردم بیادمون باشی درون لحظه پراسترس 😃

خداییش خییلی دلت مهربونه عزییزممم😍❤❤❤

هنوز چله اصلی وکلاس شروع نشده خوب موقعی اومدی 😍😍

عزیزانم ان شاءالله 

بزودی روز اول چله مشخص میشه و طبق دستور العملش انجام خواهیم داد

از دوستان تقاضا دارم فکرشون ذهنشون فقط به سمت حضرت باشه 

ودنبال موارد حاشیه نباشندو بهم بی احترامی نکنن؛

با قدرت وبا انرژی تهذیب نفس کنند که ان شاءالله حضرت راضی باشند؛خوشحالیم از حضورتون🌹🌹🌹

سلام روز ششم خوانده شد❤️❤️

سلام بر مهدی فاطمه   

اللهم عجل لولیک الفرج 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام روز ششم خوانده شد❤️❤️ سلام بر مهدی فاطمه     اللهم عجل لولیک الفرج

وعلیکم السلام عزیزم احسنت احسنت🌹🌹🌺🌺

وعلیکم السلام عزیزم احسنت احسنت🌹🌹🌺🌺

سلام و درود... ممنون 🌿🌿🍃🍃🥀🥀

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

🍀بسم الله الرحمن الرحیم🍀

🌻روز دوم🌻 

🌻روز سوم🌻

💕اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب(س)💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
🍀بسم الله الرحمن الرحیم🍀 🌻روز دوم🌻  🌻روز سوم🌻 💕اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب(س) ...

سلام بده به حضرت عزیزم🌹🌹

سلام بر صاحب زمان مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف