2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
کسانیکه جواب نمی‌دن درهر صورت دیگه بهشون حرفی نزنید  اگر قرار هست خودشون انجام بدن بهتره پس خو ...

توجه داشته باشید؛اصل انتظار در همکاری جمعی و فعالیت و دعای جمعی هستش!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

روز پنجم دیروز خوانده شد💙💙

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم 

السلام علیک یا مهدی عجل الله تعالی فرجه 

جوابِ سلام، واجب است!
پس بیایید
هر روز ،
به او سلام کنیم!
•اَلسَّلامُ‌عَلَیکَ یاخَلیفَةَ‌اللهِ وَناصِرَحَقّه♥️•
السلام‌علیک‌یاصاحب‌الزمان🌱

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خسته نباشی عزیزم انشاالله امام زمان یارت باشه اینقدزحمت میکشی  دیگه اختیارباخودشونه خودتوناراح ...

سلامت باشی گلم ⚘

چه دعای قشنگی 😍😍الهی آمین 😍😍

نه من اصلا ناراحت نمیشم گلممم 😍

اینایی ک میگم تعدادشون زیادن!!! فقط دلم نمیخواد هی تگشون کنم مزاحمشون بشم  خب اگه نمیخوان باشن یک‌ کلمه بگن اسم منو خط بزن تمام. 

این همه هم معطل نمیشیم واسه برگزاری کلاس 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@عطرنرجس1400     @dokhi75     ان شاءالله درست میشه

عزیزم من اول صبحی همممهه رو تگ کردم وگفته بودم ک هرکس بلد نیست لینک بذاره صفحه ۵۷ تاپیک خودم  طریقه گذاشتن لینک توضیح دادم بهمراه عکس !!! 

نمیدونم چرا دوستان دقت نمیکنن !!!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
وعلیکم السلام خانوم نماینده؛به به الحمدالله  اسم چی انتخاب کردن؟مبارکه ان شاءالله خیر هستش و ف ...

@یوکابد۷۷  

کسانیکه جواب نمی‌دن درهر صورت دیگه بهشون حرفی نزنید  اگر قرار هست خودشون انجام بدن بهتره پس خو ...

@نازززززززززززنین      

سلام جواب اون پیام طولانی ک برای من نوشتید  بخونید لطفا این پیام رو ☝

اگه من سخت گیرم میخواید پستمو بدم تحویل شما ک انقدر مهربونید؟!!!🙂 

برای امام زمان عج وقت گذاشتن کار سختی نیست .

اون حرفها همشش بهانه هست .

چطور برای هرکاری ۲۴ ساعت گوشی دست میگیرن اما برای یک گزارش یک دقیقه ای نمیتونن؟؟!!

منم همسرم حساس هست اما تمام تلاش خودمو میکنم ک ساعت کلاس حتما حاضر باشم حالا ب هرنحوی!!!!

هرکس ازما خوشش نمیاد ودوس نداره توجمعمون باشه مختاره ک نباشه !!!!! 

ما یک گروه متحد وثابت و خونگرم و فعال میخوایم نه یه سری افراد که حرفهاشون ضدونقیض باگروه باشه‌ و جو رو متشنج کنه !!!!

یک مطلب دیگه هم خدمتتون بگم ک گروه ما  الحمدلله یکسال هست ک باهم هستیم همه ی دوستان من رو میشناسن  بوقتش مهربان هستیم وبوقتش سخت گیر 🙂

کاملااا درسته موافقم 🤗

بروی چشممم خییلی ممنونم راحتم کردید 😊⚘🌹🌹

@نازززززززززززنین       سلام جواب اون پیام طولانی ک برای من نوشتید  بخونی ...

وااااای خدایا مثل اینکه سوتفاهم شده دوست گلم ..خدا منو ببخشه شما رو ناراحت کردم😔😔😔 زحمتهای شما بر کسی پوشیده نیست  منظوری از گفتن اینکه شما سختگیرید نداشتم ...لطفا منو ببخشید آخه من از سادات جان اجازه خواستم اگه اون ساعت کلاس غایب بودم بعدا استفاده کنم.خدا به شما بابت زحمتهاتون اجر بده

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
وااااای خدایا مثل اینکه سوتفاهم شده دوست گلم ..خدا منو ببخشه شما رو ناراحت کردم😔😔😔 زحمتهای شما بر ...

🌹🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید