2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

@امoالمصائب1135  

سادات جانم سلام ببخشید قانون شکنی میکنم اینموقع پیام میذارم درتاپیک😊

خواستم بگم دوست عزیزمون یوکابد۷۷ بسلامتی مادر شدن 😍😍😍

انگار چن تا ازپیاماشونو سهوا نخوندید جواب ندادید ناراحتن !!

من گفتم بهشون شما ناراحت نیستید ازهیچکدوم ازاعضا ولی باور نمیکنن 😀 همچنین کاربر مامان بچه هام 😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
مگه کدوم شهر هستین ؟ از استانهای جنوب شرق کشور من خودم داغدیده ی کرونا هستم خیلی وحشتناکه 😭😭

اره سیستانم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه کدوم شهر هستین ؟ از استانهای جنوب شرق کشور من خودم داغدیده ی کرونا هستم خیلی وحشتناکه 😭😭

خدانیاره براکسی. 

🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌹روز ششم 

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج الله 🦋

اللهم بلغ مولانا الامام الهادي المهدي  القائم بأمرك صلوات الله عليه وعلي أبائه طاهرين 🤲

اللهم إني أجدد له في صبيحة يومي هذا وماعشت من أيامي عهدا وعقدا وبيعة له في عنقي لاأحول عنها ولا أزول أبدا🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سادات جان سلام صبحتون بخیرو شادی وسلامتی ان شاءالله ⚘⚘

من ازونموقع ک پاشدم تاالان همممه ی بچه ها رو درتاپیک خودم تگ کردم وبهشون راجع ب عکس و امضا وتمامی چیزایی ک بهم گفتید گفتم . ان شاءالله تا شب عکسا وامضاها یکدست بشه 😊

(بعضی ها جدیدا میپرسن نمیشه توچله نباشیم اما درکلاسها باشیم ؟؟ 

بعضی ها هم میگن عکس وامضاشون رو نمیخوان عوض کنن.

بعضی ها هم کلا گزارش نمیدن ومیگن ماخودمون هرروز زیارت عاشورا میخونیم .

بعضی ها هم ک کلا هرچی تگ میکنم جواب نمیدن ...

بعضی دیگر  هم هرچققدر پیام طولانی براشون مینویسم وحرف میزنم باهاشون اصلا جوابمو نمیدن ولی جواب شما رو میدن  🤗 )

اینا رو ☝نمیدونم چیکار کنم ؟! 😊

آخر تکلیف من چیست؟؟!!😃😃

سادات جان سلام صبحتون بخیرو شادی وسلامتی ان شاءالله ⚘⚘ من ازونموقع ک پاشدم تاالان همممه ی بچه ها رو ...

خسته نباشی عزیزم انشاالله امام زمان یارت باشه اینقدزحمت میکشی 

دیگه اختیارباخودشونه خودتوناراحت نکن 

من هرکاری میکنم مشق انتظارمو آبی کنم نمیشه اصلا رنگش عوض نمیشه برالینکم

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز ششم

السلام علیک یا ابا صالح الهمدی عج💚

دوتا رباعی  در مورد امام زمانم  گفتم که خیلی خیلی دوسش دارم یکیش اینه بر تب عشق وصالت ...

خوش به سعادتت ..برای من نالایق هم دعا کن😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
سادات جان سلام صبحتون بخیرو شادی وسلامتی ان شاءالله ⚘⚘ من ازونموقع ک پاشدم تاالان همممه ی بچه ها رو ...

ببخشید جسارت نشه ..چون شما یکم سخت میگیری مثلا در جواب یکی از بچه ها که گفته نمی تونه گزارش بده فرمودین اسمش رو خط میزنین ..من که دلم یه جوری شد آخه خیلی اشتیاق دارم تو این گروه عزیز باشم اما ممکنه مثلا جلو شوهرم اجازه استفاده از گوشی نداشته باشم یا با خودم گفتم اگه یه وقت نت نداشته باشم چکار کنم ولی باز خودم رو دلداری دادم که سادات عزیز مثل نمایندشون سختگیر نیستن 🥰البته واقعا عذر می خوام اینا رو گفتم ضمن اینکه واقعا از زحمتای شما قدردانی میکنم و از اینکه صدام زدی  خوشحال شدم و خدا رو شکر کردم.از سادات عزیزم عذر میخوام لطفا جسارت منو ببخشید

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
بسم الله الرحمن الرحیم روز ششم اللهم عجل لولیک الفرج السلام علیک یا صاحب الزمان و رحمته الله وبرک ...

احسنت 

لینک تاپیک مشق انتظار رو هم قرار بدیدنور علی نور خواهد شد🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
بسم الله الرحمن الرحیم  روز ششم السلام علیک یا ابا صالح الهمدی عج💚

احسنت

عکس و امضا رو تغییر بدید عزیزم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
بلدنیستم اما چشم تلاشمو میکنم😊🌸

@عطرنرجس1400  

@dokhi75  

ان شاءالله درست میشه