2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام. میش لطفا ب منم توضیح بدید ببینم میتونم امضابذارم؟؟ 

وعلیکم السلام عزیزم خوبی؟

@عطرنرجس1400  

خانوم نماینده بفرمایید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام عزیزان یه نگاه مبارک به امضای منم بندازید ببینید درسته؟    

وعلیکم السلام عزیزم 

به به🌹🌹

درسته 

سبز تیره رنگ هستش؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم  لطف دارید شما ❤️❤️❤️❤️ تو جمع شما همه ی خوبان جمعند  وصله ی ناجور فقط خود ...

الله اکبر📿

شما عزیز ما هستید 

الحمدلله ک درست شد 😊 خواهش میکنم سادات جانم وظیفس ⚘ منتظر بودم بیاید ازتون بپرسم  امضامون &n ...

اشکالی نیست؛برای شما دقیقا خوبه بقیه هم ترکیب رنگشون مثل شماباشه عالی خواهد شد🌹

ممنونم‌عزیزم لطف دارید سعادت نصیب من شد قسمتم شد این تاپیک البته من شعر در رسای امام زمان خیلی کم ...

بسیار هم عالیست 

ازاشعارتون در مدح پدرمون هم قرار بدید حتما 

ویک شعر هم در مدح حضرت مهدی عج مجدد بسرایید و درج کنید خیلی ممنون میشم از لطفتون عزیزم🌺🌺🌺

دوستان عزیز من پروفایل عوض کردم.اما برای عکسم میزنه تایید نشد...یعنی زمان می‌بره تایید بشه؟

بله عزیزم یه مدت طول میکشه تایید شه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بسیار هم عالیست  ازاشعارتون در مدح پدرمون هم قرار بدید حتما  ویک شعر هم در مدح حضرت مهدی ...

سادات جان شما ناراحتید ازم؟آخه چرااا😥

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سادات جان شما ناراحتید ازم؟آخه چرااا😥

سادات جواب منم نمیدن عیب نداره حتما سرشون شلوغه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وعلیکم السلام عزیزم خوبی؟ @عطرنرجس1400     خانوم نماینده بفرمایید

عزیزم توتاپیک خودم عصری توضیح دادم عکس هم گذاشتم برای دوستان .

چشم اونجا تگشون میکنم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اشکالی نیست؛برای شما دقیقا خوبه بقیه هم ترکیب رنگشون مثل شماباشه عالی خواهد شد🌹

چششم خیلی هم عالی سادات عزیززممم❤🌹🌹

خوشحال شدم راضی بودین از امضام 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
 سادات جواب منم نمیدن عیب نداره حتما سرشون شلوغه

😔الان که فکر کنم خاموشن عزیزم،ولی منم حس میکنم دیگه منو دوست ندارن،چون جواب بعضی سوالاتمو ندادن،مثلا اون دفتر که پرسیدم چه جوریه،دلم گرفته💔

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

@یوکابد۷۷  

@مامان_بچه_هام  

عزیزان دلم سادات جان ازهیچکدومتون ناراحت نیست فقط فک کنم همه ی پیامها رو فرصت نمیکنن بخونن و جواب بدن 😍😍

خوشگلا ناراحت نباشیددددد😍😍❤❤🌹🌹⚘