2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ن منم ازصبح گذاشتم هنوز درست نشده و میدونم ک معمولا چندساعتی طول میکشه

عزیزمنم ازصبحی گذاشتم ولی هنوزتاییدنشده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز چهارم  اللهم عجل لولیک الفرج

احسنت دختر خوب 🌹اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
🌺 روز دوم و سوم. السلام علیک یا صاحب الزمان.

دختر خوب احسنت🌹خبر خوش ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام علیکم خوبی مادر آبان؟ چخبر؟ ساعات خواب درست نشده!

سلام عزیزم خوبم خداروشکر،ای بد نیست بهتر شدم

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزم خوبم خداروشکر،ای بد نیست بهتر شدم

خودتون بهتر شدید یا ساعات خواب؟

کربوهیدرات مصرف می‌کنی به خوبی؟

روز 4 ام خوانده شد 🌺💖🌷🍁🌠

یا مهدی ادرکنی❤️عجل علی ظهورک

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ممنون      

🌹🌹🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
روز 4 ام خوانده شد 🌺💖🌷🍁🌠 یا مهدی ادرکنی❤️عجل علی ظهورک

ممنونم ازت عزیزم 🌹🌹

ازینکه اعلام کردی 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام  روز چهارم السلام علیک یا مهدی صاحب الزمان عج 🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

علیک سلام عزیزم 😍

ممنونم ازینکه امروز عصر خوندی قبل غروب 😍😍🌹🌹🌹

💕خدایا ب امید تو💕 🌻روز اول🌻 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀

سلام عزیزم 🌹

نبودی گلمون کم بود 😍😍