نماینده ها من ی پیشنهاد دارم براتون
خصوصی نمیشه دونه ب دونه بگم اینجا میگم ؛
بنظر من برای اینکه هرکدومتون هرروز ۴۰ نفر آدم رو تگ نکنید
اینطوری هم خودتون خسته میشید و هم اعضا ک درروز چندییین بار صداشون میزنیم شاید عاصی بشن و اصلا نیان بخونن و پیامهای ضروری رو دیگه کلا نگاه نکنن
درروز یکبار همه رو صدا بزنید و نوبتی کنید .
من ازاسامی عکس میفرستم شماره گذاری میکنم طبق شماره تقسیم بندی کنید برای تگ کردن .
پیشنهاد من اینه ؛
همتون باهم مثلا در یک ساعت مشخص خاص، بیاید پست بزارید ودر یک صفحه اون صفحه فقط صلوات وحدیث و دل نوشته و اینا باشه وچت نباشه.
هرصفحه میشه ۲۰ پست گذاشت، پس همه ی کارهاتون در یک صفحه جا میشه .
مثلا همگی ازصبح میرید دنبال مطلب
قرارمیذارید ساعت ۵ عصر نماینده ها انلاین باشن
اول پست ها رو بشمارید ببینید میرید صفحه بعد ک از پست اول شروع کنید 👇
پست اول رو مهتاجبانو میذاره فقط صلوات رو مینویسه و جمله ای ک سادات جان گفتن کنارش زیرش هم مینویسه هرکس صلوات فرستاد لایک کنه ...اینطوری هم مشخصه کی صلوات فرستاده هم لازم نیست همه رو تگکنی
بعد نفر بعدی سحر عکس ازحدیثش میزاره کنار عکس لوگوی مشق انتظار ک توپروفایلمون هست .
نفر بعدی یلدا که هر ۳ روز یکباره باز عکسی ک خودش طراحی کرده بهمراه لوگوی مشق انتظار ک تو پروفایلمون هست .
نفر بعدی هم کلیپ ک برای فائزه و مهسا و یسنا هست
یا نوبتی کنید هرروز یکیتون بذارید فیلم بهمراه لوگو یا هر ۳ تاتون پشت سرهم برازید کلیپا رو .
مژگان جان هم ک توایام محرم اضافه میشه پستش ب این پستا
درآخر هم ماهور یک یا چند دل نوشته زیبا و داستان مهدوی میزاره اگه دوس داره ( ماهور ک دستیار خودمه بنابر علاقش گفتم چون هرروز میبینم ک پست میزاره )
کاربر تیکه هم اگه خیلی دوس داره عکس یا هر دلنوشته ای بزاره توهمین صفحه قرار بده
درآخر هم یک نفر ازنماینده اون ۴۰ نفر رو تگ کنه یا دونفری بشید ۲۰ تا ۲۰ تا تا خسته هم نشید .
اینطوری فقط یکبار در روز همه رو صدا میزنید وخیلی بهتره .
خوب نیست ؟؟؟