2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
من میگم شاید مثلا درروز چندین بار بچه ها رو صدا میزنید ممکنه عاصی بشن یا نیان اصلا ببین  کلا ی ...

خخخخخ،راستم میگی یکسره همه مون درحال تگ کردنیم😁اگه یه بار تگ کنیم چه طوری مطالب رو پیدا کنن بین چت ها عزیزم؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

@نازیجونم  

@نازیجونم  

@نازیجونم  

@نازیجونم  

سلام عزیزم شما فقط یکبار گزارش خوندن زیارت عاشورا دادی 

خوندی این ۴ روز رو ؟؟؟

اگه اره 

لطفا گلم هرروز درتاپیک چله همونجا ک فقط گزارش میدن اطلاع بده ک خوندی

اگرم سوالی داری یا بخودم خصوصی پیام بده یا اینجا بپرس 

اون تاپیک نباید چت کنیم گلم  فقط گزارش  ولایک 

(ببخشید چندبار تگ کردم منتظرم جواب بدی حتما)

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خخخخخ،راستم میگی یکسره همه مون درحال تگ کردنیم😁اگه یه بار تگ کنیم چه طوری مطالب رو پیدا کنن بین چت ...

الان میگم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@عسلhhhh  

@مهرگیتی  

@0000selinnnn  

@عسلhhhh  

@مهرگیتی  

دوستان سلام شما ۳ نفر فقط لبیک گفتید و تاحالا گزارش خوندن زیارت عاشورا  رو درتاپیک چله ندادید .

خوندید اصلا یا نه ؟؟؟

بقیه دوستان همه هرروز گزارش میدن 

لطفا اطلاع بدید میخونید نمیخونید  پشیمون شدید نشدید 

@عسلhhhh  

@مهرگیتی  

@0000selinnnn  

@عسلhhhh  

@مهرگیتی  

دوستان سلام شما ۳ نفر فقط لبیک گفتید و تاحالا گزارش خوندن زیارت عاشورا  رو درتاپیک چله ندادید .

خوندید اصلا یا نه ؟؟؟

بقیه دوستان همه هرروز گزارش میدن 

لطفا اطلاع بدید میخونید نمیخونید  پشیمون شدید نشدید 

الان میگم 

وای من با این سنم باید بشینم مشق بنویسم حس کلاسهای نهضت سواد آموزی بهم دست داده😂😂😂

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وای من با این سنم باید بشینم مشق بنویسم حس کلاسهای نهضت سواد آموزی بهم دست داده😂😂😂

خیلی هم عالیه عزیزم 

نعمته نعمتتتتتت  

نصیب هرکسی نمیشههههه😍😍😍

خیلی هم عالیه عزیزم  نعمته نعمتتتتتت   نصیب هرکسی نمیشههههه😍😍😍

تا حالا من مشقای دخترا رو نوشتم نامردا مشقهای مامانشونو نمینویسن که☹☹😉😉😉

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بگو عزیزم،ولی چون بخاطر امام زمان هست دلزده نمیشم هرگز😍❤️❤️ قربونت گلی جون😘

احسنت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
@نازیجونم     @نازیجونم     @نازیجونم     @نازیجونم   & ...

لا اله الا الله 

نازی جونم@ عجب اسمی دارید شما جانم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نماینده ها من ی پیشنهاد دارم براتون 

خصوصی نمیشه دونه ب دونه بگم اینجا میگم ؛

بنظر من برای اینکه هرکدومتون هرروز ۴۰ نفر آدم رو تگ نکنید 

اینطوری هم خودتون خسته میشید و هم اعضا ک درروز چندییین بار صداشون میزنیم شاید عاصی بشن و اصلا نیان بخونن و  پیامهای ضروری رو  دیگه کلا نگاه نکنن 

درروز یکبار همه رو صدا بزنید و نوبتی کنید .

من ازاسامی عکس میفرستم شماره گذاری میکنم طبق شماره تقسیم بندی کنید برای تگ کردن .

پیشنهاد من اینه ؛

همتون باهم مثلا در یک ساعت مشخص خاص،  بیاید پست بزارید ودر یک صفحه   اون صفحه فقط صلوات وحدیث و دل نوشته و اینا باشه  وچت نباشه.

هرصفحه میشه ۲۰ پست گذاشت،  پس همه ی کارهاتون در یک صفحه جا میشه .

مثلا همگی ازصبح میرید دنبال مطلب 

قرارمیذارید ساعت ۵ عصر  نماینده ها انلاین باشن 

اول پست ها رو بشمارید ببینید میرید صفحه بعد ک از پست اول شروع کنید 👇

پست اول رو مهتاجبانو میذاره فقط صلوات رو مینویسه و جمله ای ک سادات جان گفتن کنارش  زیرش هم مینویسه هرکس صلوات فرستاد لایک کنه ...اینطوری هم مشخصه کی صلوات فرستاده هم لازم نیست همه رو تگ‌کنی 

بعد نفر بعدی سحر  عکس ازحدیثش میزاره کنار عکس لوگوی مشق انتظار ک توپروفایلمون هست .

نفر بعدی یلدا که هر ۳ روز یکباره  باز عکسی ک خودش طراحی کرده بهمراه لوگوی مشق انتظار ک تو پروفایلمون هست .

نفر بعدی هم کلیپ ک برای فائزه و مهسا و یسنا هست 

یا نوبتی کنید هرروز یکیتون بذارید  فیلم بهمراه لوگو  یا هر ۳ تاتون پشت سرهم برازید کلیپا رو .

مژگان جان هم ک توایام محرم اضافه میشه پستش ب این پستا 

درآخر هم ماهور یک یا چند دل نوشته زیبا و داستان مهدوی میزاره اگه دوس داره ( ماهور ک دستیار خودمه بنابر علاقش گفتم چون هرروز میبینم ک پست میزاره )

کاربر تیکه هم اگه خیلی دوس داره عکس یا هر دلنوشته ای بزاره توهمین صفحه قرار بده 

درآخر هم یک نفر ازنماینده اون ۴۰ نفر رو تگ کنه  یا دونفری بشید ۲۰ تا ۲۰ تا  تا خسته هم نشید .

اینطوری فقط یکبار در روز همه رو صدا میزنید وخیلی بهتره .

خوب نیست ؟؟؟

عزیزم سلام اتفاقا میخواستم امروز تگت کنم بگم گزارش ندادی اصلا برای خوندن زیارت عاشورا ! گلم این تاپ ...

سلام عزیز آهان نمیدونستم چشم ❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
لا اله الا الله  نازی جونم@ عجب اسمی دارید شما جانم

سلام بانو خوب هستین الحمدلله... نگران شدیم 💔😔

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔