2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سادات عزیزم خیلیییییییییی خوشحالم که برگشتید😍😍❤انشاءالله زودتر سلامتی کاملتون رو به دست بیاری ...

وعلیکم السلام عزیزم 

ان شاءالله عافیت مادی و معنوی دنیوی و اخروی نصیبت شما و خانواده و اعضای این جمع؛ببینیم چه میکنید سرباز

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
@مهتاجبانو     موظف هستید هر روز یک صلوات تایپ کنید و بقیه رو تگ‌کنید که با فرستادن ی ...

@sanazzzzzzzaaaammmmm

@عطر_گل_یاس_سفید

دوستان عزیز تر از جانم قبول باشه ان شاء الله و خیلیم عالیه که تعداد زیاد صلوات می‌فرستین. اجرتون با آقا 

اما موضوع پیام مهتاجبانو این پست سادات جان هستش👆

هرروز ان شاء الله تگ میکنه و شما با صلوات دادن فقط پست رو لایک میکنید... حالا هرچند تا که باشه نشانه سعادت شماست که بیشتر از یکی صلوات دادین عزیزانم 😘❤️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
یادمون باشه یه تسبیح هدیه بدیم به شما

ان شاء الله ان شاء الله 😍😍❤️ چه سعادتی میخوااااد😭

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم  ان شاءالله عافیت مادی و معنوی دنیوی و اخروی نصیبت شما و خانواده و اعضای ا ...

به روی چشم فرمانده جان😍😍😍❤❤🤚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
بسسسسیااااار زیبا😍😍😍👏👏👏 ماشالله... اجرت با امام زمان 

دورت بگردم چشمای قشنگت زیبا میبینه مهربون💙

سلام عزیزم دختر گرافیست کار قشنگمون..کارات مثل همیشه عالین اون سری عکس گزاشتی تگم کردی دیدما ولی ن ...

فدات بشم آخه منننن😍😍😍😍فدای سرت مهربونم همین که لایک کنی میفهمم دیدی عزیزدلمممم😍 اذیت میشی هرسری جواب بدی خواهر قشنگم❤❤❤❤❤❤❤❤

خیر ان شاءالله هستید عزیزم؛آلله سیزی بیزه؛چوخ گورمسین؛گوزل یاخچی قیز؛حضرتین یاخچی یاری؛ بیر گول؛ملا ...

@گلعنبر  

خصوصی برام ترجمه کن کنجکاو شدم 😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام علیکم عزیزانم  کلاس های مهدویت و اخلاق برگزار می شود  ما چند نفر رو به عنوان نمایند ...

علیکم السلام ورحمة الله وبركاته بروی ماه سادات جانمان🤗🤗

من ک همیشه حاضر درصحنه ام  چشم ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@sanazzzzzzzaaaammmmm   @عطر_گل_یاس_سفید   دوستان عزیز تر از جانم قبول باشه ان شاء ...

چشم گلم فقط لایک میکنم از این به بعد

عذر میخوام این پیام سادات خانم رو ندیده بودم♥️🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خواهرای قشنگم این عکسه رو که درست کردم خیلی ذوق کردم گفتم برای شماهم بفرستم😍تو این سبک کار نمیکنم و ...

سلام یلداجان خیلی عالین احسنت عزیزم 👏👏

ازین دخترو پسرای ناز مهدوی خدا بهمتون بده ان شاءالله

بماهم دوتاسرباز عطا کنن بتونیم محمدی وزهرایی تربیتشون کنیم 😍😍ان شاءالله 

اول خودمون تهذیب نفس کنیم وخودمونو بسازیم بعد همچین نسلی رو تربیت کنیم  بکمک امام زمان عج  

بازهم ان شاءالله🤗