2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
من خودم الان دیدم ک تاپیک بازه 😃 احسنت سریع السیر نوشتیا 😂😂😂 دیدم مامان بچه هام ازهمه زرنگتر ب ...

😁😁تنها جایی تو عمرم که زرنگ بودم😎😎😎

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فک‌کنم طبق ترتیبی ک‌گفتن باید بخونیم  اگه سادات جان انلاین شدن باز بپرس 😊 پیامت گم میشه بین ...

آره پیامها زیاده گم میشه پیامم

مرسی عزیزم ولی اگه بشه بهتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو سریع السیرتر از من بودی که😅 اره دیگه ایشون هر چی نباشه از من و تو یه پیرن بیشتر پاره کرده بایدم ...

ممنونم خواهر خوبم❤❤❤تو ماشین از سر بیکاری گوشی دستم بود همش توسایت بودم یهو دیدم تاپیک سادات جان بازه وگرنه روزهای دیگه میبینید که شاگرد آخر کلاس هستم 😊😊😊

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@مامانمهربونم     @jvfhgc     @مهرگیتی     @نازیجونم   ...

سلام عزیزم ببخشید من نمیتونم شرکت کنم چون هرچند روز یکبار اینترنت دارم شرمنده هستم التماس دعا

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
ممنونم ازت عزیزم اسمت ثبت شد 😍😍 عزیزم فردا ساعت ۴ تا ۵ بعدازظهر کلاس مهدویت داریم در تاپیک مشق ان ...

به روی چشم من الان ساعتمو برای فردا گزاشتم رو زنگ 🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اه اشتباهی فهمیدم😁😁😁والا همونم همت میخواد قبول باشه التماس دعا🤲🤲🤲

آره خیلی فرقه بین 40.رکعت و 40 روز😇😂اصلا مگه میشه 40 روز رو یجا به جا اورد😇وای 

ممنون عزیز محتاجم بانوی عزیز😍😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@ثنا3     @behi_daneshi     @ta_ba_som     @th182881   ...

یا صاحب الزمان... ❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام بر همگی .....

امروز💚 اولین زیارت عاشورا رو خوندم هم نماز رو 

الهی همگی حاجت روا بشوند الهی امین.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج...🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@1365b     @ردمنا     @گلعنبر     @عشق55     @فر ...

سلام، ممنونم اطلاع دادی.‌ ممنون هستم بابت زحماتت. حاجتروابشی الهی.

دیروز و امروز هم زیارت عاشورا خونده شد.

السلام علیک یا حجه الله علی خلقه🌹

از همه دوستان التماس دعا دارم.

لبیک یا صاحب الزمان علیه السلام

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم