2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام الحمدلله اعمال روز شنبه رو انجام دادم ولی شرمنده نتونستم زوتر اعلام کنم

السلام علیک یا صاحب الزمان💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام الحمدلله اعمال روز شنبه رو انجام دادم ولی شرمنده نتونستم زوتر اعلام کنم السلام علیک یا صاحب ال ...

علیک سلام عزیزم اشکال نداره .

تگت کردم ببین حتما پیاممو 

اگه هستی لبیک یا صاحب الزمان بگو گلم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا تو فکرت بودم 😃 میگفتم نمیدونم چرا ماهور نیست شب ساعت ۱۲ اومدم قصدداشتم تگت کنم اومدم دیدم چ ...

قربونت برم عزیزم 😍😘

شوخی می کنم باهات گل نرگس من🌹🌼😘😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️

منم همون موقع تازه اومده بودم😁

دیگه هر وقت نبودم بدون نت ندارم وگرنه که من از اینجا دل نمی کنم 😔😍😘

روز عید قربانم شاید نرسم سر بزنم چهلم مادر شوهرم نزدیکه اگه نرسیدم شرمنده دیگه 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
ی دونه تاپیک چله عاشورا اون هستم با این طرح مهدوی کلاس فردا همین جاست چله زیارت عاشورا چی میشه به ...

عزیزدلم چله زیارت عاشورا هست و کلاسای مهدوی 

این دوتاس فقط .

۲ تا تاپیک دیگه دارن استارتر همین تاپیک سادات جان 

دیدیش؟؟ یکیش عنوانش مشق انتظار ک کلاس اونجا برکزار میشه 

یکی دیگه ک تازه تاپیک زدن چله همین زیارت عاشوراست ک نحوه خوندن زیارت وهمه چیزو گفتن 

این تاپیک چله زیارت عاشوراست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6872109/طرح-مهدوی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام بر همگی....... لبیک بر صاحب زمان عج... الهم عجل لولیک الفرج....🌹🌹

سلام عزیزم، احوالت چطوره؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خواهش میکنم عزیزم . احسنت ک مثل همیشه هستی بین جمعمون😍

سلامت باشی عزیزم

امروز دیگ مرخص شدیم تا رسیدیم خونه و فرآیند ضدعفونی رو انجام دادم نتونستم بین اون تایم مقرر زیارت رو بخونم

ساعت کلاسها عالیه واقعا... فاطمه اکثر اوقات اون زمان خوابه منم تلاش میکنم کاری نداشته باشم و بتونم شرکت کنم ممنکنم❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

قربونت برم عزیزم 😍😘 شوخی می کنم باهات گل نرگس من🌹🌼😘😘😘😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️ منم همون موقع تاز ...

😃😃😃

عیب نداره عزیزم ❤❤

سلام عزیزم، احوالت چطوره؟ 

سلام خواهرم فاطمه جان شما خوبید منم چند روزی حالم خوب نبودبیمارستان بودم همین شنبه عصرمرخص شدم یکم بهترم خداروشکر..خداروشکر..

التماس دعا...🙏🙏

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
عزیزم من هستم فقط اینکه زمان عذرشرعی نماز چله رو باید چیکارکرد؟میشه اون زمان همه اعمال جز نماز رو ان ...

عزیزم موقع عذر شرعی فقط ۲ رکعت نماز یک‌نفر ب نیابتت بخونه بقیه اعمالو خودت انجام بده 

@hasssti     @sepidpar     @معجزهخدا2     @مامانمهربونم &nbs ...

لبیک یا صاحب الزمان عج

لبیک یا صاحب الزمان عج

لبیک یا صاحب الزمان عج

ممنونم عزیزم اجرت با آقا 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلامت باشی عزیزم امروز دیگ مرخص شدیم تا رسیدیم خونه و فرآیند ضدعفونی رو انجام دادم نتونستم بین اون ...

خداقوت عزیزم 🌺🌺🌺

عزیززمم خیلی خوشحال شدم تو اون ساعت میتونی کلاس شرکت کنی 😍😍