2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

«لَیسَ مِنّا مَن تَرکَ دُنیاهُ لِآخِرَتِهِ و آخِرَتِهِ لِدُنیاه؛ کسی که دنیایش را به خاطر آخرتش و آخرتش را به خاطر دنیایش ترک کند، از ما نیست».[1]

«اُغدُ عالماً او مُتَعَلِمّاً و ایاکَ اَن تکونَ لاهیاً مُتَلَذِّذاً؛ روزت را آغاز کن درحالی که یا دانشمند باشی یا دانش آموز و بپرهیز از اینکه عمرت را در لذت های غفلت زا سپری کنی».[2]

«اِنَّ هذا الدینَ متینٌ فَاَوْغِلُوا فِیهِ بِرِفقٍ؛ اسلام دین محکم و قوی خداوند است؛ راه مستقیم آن را با مدارا بپیمایید».[3]

«اِنَّ الحسدَ لَیأکُلُ الایمانَ کَما تَأکُلُ النّارُ الحَطَبَ؛ حسد ایمان را می خورد و نابود می کند، چنانکه آتش هیزم را».[4]

«اِنَّ الْکِذْبَ هُوَ خَرابُ الایمان؛ دروغ گویی مایه ویرانی ایمان است».[5]

«ما دَخَلَ قَلبَ اِمرَیءٍ شیءُ مِنَ الکِبرِ اِلاّ نَقَصَ مِن عَقلِهِ مِثلُ ما دَخَلَهُ مِن ذلکَ قَلَّ ذلکَ اَو کَثُرَ؛ در دل هیچ انسانی کبر وارد نمی شود مگر آن که عقلش به همان اندازه ناقص می شود، خواه کم باشد یا زیاد». [6]

«لا فَضیلَهَ کالجِهادِ و لا جِهادَ کالمُجاهَدَهَ الهَوی؛ هیچ فضیلتی چون جهاد ارزش معنوی ندارد و هیچ جهادی چون مجاهده بر هوای نفس نیست».[7]

«خَیرُ الاَعمالِ زَرعٌ یزرَعُهُ فَیاکُلُ مِنهُ البَّر و الفاجِر؛ بهترین کارها زراعت است که از محصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند».[8]

«بِالدِّرایاتِ لِلرِّوایاتِ یعلُوا المُؤمِنُ اِلی أقْصی دَرَجاتِ الْایمانِ؛ مؤمنین با درک حقایق روایات می توانند به بالاترین مدارج ایمان برسند».[9]

«لَوْ أُوتِیتُ بِشّابٍّ مِنْ شَبابِ الشَّیعَه لایتَفَقَّهُ فِی الدِّینِ لَاَوْجَعتُهُ؛ اگر جوان شیعه ای را نزد من بیاورند که تفقه در دین نمی کند. او را به مجازات سختی کیفر خواهم کرد».[10]

«اُطلُب بقاءَ العِزِّ بِاِماتَهِ الطَمَع؛ با میراندن طمع، عزت را برای خود باقی بدار».[11]

«اَلْیأسُ مِمّا فی ایدِی النّاسِ عِزُّ الْمُؤْمِنِ فِی دِینِهِ[12]؛ چشم نداشتن به آنچه در دست مردم است، عزت مومن در دین اوست».

«لَیسَ مِنْ اَخْلاقِ الْمُؤْمِنِ المَلَقُ و الحَسَدُ اِلاّ فی طَلَبِ الْعِلْمِ؛ چاپلوسی و حسد از اخلاق مومن نیست مگر در طلب علم».[13]

«عالِمٌ ینتَفَعُ بِعِلمِهِ اَفضَلُ مِنْ سَبْعِینَ أَلْفَ عابدٍ؛ دانشمندی که دیگران از علم او استفاده می کنند، از هفتاد هزار عابد برتر است».[14]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

«لَیسَ مِنّا مَن تَرکَ دُنیاهُ لِآخِرَتِهِ و آخِرَتِهِ لِدُنیاه؛ کسی که دنیایش را به خاطر آخرتش و آخ ...

احسنت احسنت احسنت 

بقیه اعضا ایشون رو الگو قراربدهند

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام سوال منم بود؟

وعلیکم السلام عزیزم تفقه یعنی یادگیری علوم دینی؛برهر شیعه ای واجب است فقه را بیاموزد 

احکام دینی را بررسی کند

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم تفقه یعنی یادگیری علوم دینی؛برهر شیعه ای واجب است فقه را بیاموزد  احکام دی ...

ممنونم سادات عزیز من برحسب عادت اول میپرسم بعد فکر میکنم 🤭🤭راست میگید از کلمه فقه میاد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنونم سادات عزیز من برحسب عادت اول میپرسم بعد فکر میکنم 🤭🤭راست میگید از کلمه فقه میاد 

احسنت که پرسیدی عزیزم 

شاگرد خوبی هستید احسنت؛اعضا متوجه باشند ازاین به بعد سختگیری خواهیم کرد؛باید تلاش کنند تا بهره ببرند و تمام نکات ارسالی بررسی بشه و سوالاتشون رو بپرسند

احسنت که پرسیدی عزیزم  شاگرد خوبی هستید احسنت؛اعضا متوجه باشند ازاین به بعد سختگیری خواهیم کرد ...

چشم سادات جان🌹🌹❤❤ فقط اون تاپیکها قفلن من اینجا اعلام حضور میکنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چشم سادات جان🌹🌹❤❤ فقط اون تاپیکها قفلن من اینجا اعلام حضور میکنم السلام علیک یا صاحب الزمان عج ا ...

اونجا لایک کنید عزیزم؛و نوشتیم که شرکت کنندگان بنویسند لبیک یا صاحب الزمان عج؛

ان شاءالله فردا باز میشه و مینویسید

اونجا لایک کنید عزیزم؛و نوشتیم که شرکت کنندگان بنویسند لبیک یا صاحب الزمان عج؛ ان شاءالله فردا باز ...

چشم حتما 🥰🥰❤❤❤❤