2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ای جانم😍😍😍😍خیلی خوش آمدین🥰🥰🥰 عزیزم ختم اصلی هنوز شروع نشده،سادات خانم اعلام کنن نماینده عزیز ...

باشه عزیزجان💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی امین الهی امین 🤲 خواهرمون دوستمون سواره  زیادی تودار هستن وتاحالا نشده بیان اینجا گله کن ...

ان شاء الله زود خوب بشه و بیاد پیشمون🌷🤲

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام سلام روزتون بخیر مهربونا😍💕💕انقدرکه دیشب به من لطف داشتین و تشویقم کردین با انرژی مضاعف😁از د ...

سلاااام ماشالله بههههت آفرین عزیزم عالی شدن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

@mobina_banoooo  

عزیزم خوشحال میشم بیای تو جمع ما😍😍😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام سلام روزتون بخیر مهربونا😍💕💕انقدرکه دیشب به من لطف داشتین و تشویقم کردین با انرژی مضاعف😁از د ...

خیلی قشنگه😍😍😍

آفرین هنرمند😍🌹👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ممنونم عزیزم اینبار به طرز خیلی عجیبی ن حالش بد شد ن حتی گریه کرد خیلی اروم بود درحالی ک سری های ...

الحمدلله الحمدلله... ان شاء الله بحق فاطمه زهرا نشانه خوبی باشه.... خیره ان شاء الله عزیزم 

دل هممون روشنه براش خیلی روشن ✨

خواب زیارت حضرت رقیه دیدم عزیزم دیگه باجزئیات نمیگم☺️

خوش به سعادتتون😍😍

التماس دعا

انشالله عزیزم انشالله ممنونم بهش گفتم بخند تا ازت عکس بندازم فقط ببین چجوری ژست گرفته

عزززیزززززدلممممم... هزار ماشالله گل دخترمون چ دلبری میکنه 😍😘😘😘

لاک دست و پاشو قربون 😍😍🤩

ان شاء الله صدساله بشه فاطمه جونم زیر سایه پدر و مادرش 

سلام بچه ها چ خبر از ختم🤕🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
قربونت عزیز دلم منتظر کارای قشنگ دیگتم هستماااا

دورت بگردم با انرژیای قشنگ شما رو چشمم😍❤🌸

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻