2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
عزیزم اون ختمی که گفتم رو بدون شک انجام بده انشاالله خدا طبق گفته خودشون تو این سوره براتون کن فیکون ...

ممنونم عزیزم

حتما آنها را انجام میدم

بله خودمم بارها از سوره یاسین حاجت گرفتم

خیلی هم سوره زیبایی هست

ایه های آخرش توجه به تفسیرش آدم رو دگرگون میکنه

ممنونم ازت عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ممنونم عزیزم حتما آنها را انجام میدم بله خودمم بارها از سوره یاسین حاجت گرفتم خیلی هم سوره زیبایی ...

قربونت عزیزم انشاالله این دفعه هم حاجت میگیرید♥️🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم از استوری من...  یارانِ جان صبح جمعتون مهدوی  اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س ...

فدات بشم عزیزدلم که انقدر لطف داشتی بهم😭😭😍😍😍❤به عشق خودتون دارم تند تند عکس درست میکنم قربونتون برم😍😍😍💕💕💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
قربونت عزیزم انشاالله این دفعه هم حاجت میگیرید♥️🌹🌹

انشالله گلم

ممنونم

به لطف دعاهای شما و بقیه دوستان  

انشالله حاجت روا بشی عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلااااااام ✋من هم مشکل شرعی داشتم هم اسباب کشی داشتیم هم یه آزمون امروزصبح داشتم ،ازفرداصبح شروع میکنم صبا بعدنمازصبح قبل طلوع آفتاب 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
قربونت مهسا جون خدا به خاطر شما جوونهای مومن عزیز دست ما رو هم بگیره🤲🤲🤲

لطف داری گلم   من تو این جمع از همه گناهکارترم ان شاالله دست هممونو بگیرن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
الهی ک بحق این شب جمعه عزیز  بحق این حرم باصفای  اقا امام حسین ع اول ظهور آقا امام زمان عج ...

سلام عزیزم

من خبر نداشتم فریبا بیماره خیلی ناراحت شدم

ان شاالله امام زمان عجل الله لباس عافیت تنش کنه هم فریبای عزیز رو هم فاطمه دختر گلمون رو هم همه مریض ها رو بحق بیمار کربلا امام سجاد علیه السلام

سلام دوستان اعمال امروز انجام شد یااباصالح المهدی عج

ببخشید دوستان دوراعلام کردم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

اعمال امروز انجام شد

التماس دعا

انشاالله همه خانما حاجت روابشین انشاالله ب هرنیتی ک اینجاشرکت کردین مطمعن باشین ناامید ازاین چله بیر ...

سلام راضیه جان

خیلی خوشحال شدم برات خواهری

دلت شاد همیشه حاجت رواییت مبارکت باشه گلم  

بسم الله الرحمن الرحیم

روز هجدهم

السلام علیک با حجه الله فی ارضه

اللهمَّ صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک فرج

ان شاءالله عاقبت بخیری همه و شفای خواهر عزیزمون فریبا جان و دخترگلمون فاطمه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

السلام علیک یا امام زمان (ع )

زیارت عاشورای جمعه قراعت شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام راضیه جان خیلی خوشحال شدم برات خواهری دلت شاد همیشه حاجت رواییت مبارکت باشه گلم    

فدات شم ممنونم عزیزم انشاالله حاجت روایی شما انشاالله