2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام سادات جان🌹 بله درسته .  دوستان یکم صبرشون کمه  شما ببخشید 😊 بالاخره وقتِ شما هم ...

@rastaرستا نماینده ایشون هستن عزیزم❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

بسم الله الرحمن الرحیم 

اللهم صل علی محمدوآل محمد 

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج

دوستان عزیزم 

التماس دعا دارم برا شفای همه مریضا 

برامنم دعا کنید 🤲

چهار ماه پیش کرونا گرفتم ولی هنوزم حالم خوب نیست😥

سلام عزیزم ان شاءالله زودتر سلامتی کاملش بدست میاره دختر عزیزمون نذرتون هم پیشاپیش قبول حق 🌹🌹🌹

سلام دوستم

ممنونم انشالله توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام دوستان

امروز هم خونده شد

السلام علیک حجه الله علی خلقه 🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خیلی دلم شکست با این پستت ..از ته دلم برای دخترت دعا میکنم هر روز ..امیدوارم به زودی خبر خوشحالی بهم ...

ممنونم عزیزم

سلامت باشی

لطف میکنی در حق دخترم

انشالله ممنونم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خواهش میکنم گلم تنها کاری ک ازدستم برمیاد همینه⚘ . خییلی ممنونم عزیزم نه بچه ندارم.    م ...

دستت درد نکنه

امیدوارم خوشی و آرامش سهم تک تک لحظه هات باشه عزیزم

حتما حتما برات همیشه دعا میکنم

انشالله به زودی این روز هم برسه

عزیزم مگه اسم دخترت نورا نبود؟  من همیشه ب این اسم دعاش میکنم

شناسنامه نوراست

ولی نذر کردیم خوب بشه بذاریم فاطمه زهرا

اخه ی سیدی با اسم با فاطمه تو مشهد براش دعا کرد...

سلام سادات جان..همیشه سلامت باشید ان شاالله به روی چشم ادامه میدیم برنامه رو

وعلیکم السلام عزیزم 

احسنت 

نگران کلاس و برنامه نباشید 

داریم برنامه ی موثر و مفید آماده میکنیم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم بی قراری نکن،من که نمیتونم درک کنم،ولی ان شاالله هرچه زودتر خوب خوب بشه  به حق سیدالشهدا ...

امید دارم هیچ وقت هم درک نکنی عزیز دلم  ...حتی دشمن آدم هم درک نکنه واقعا

ممنونم مهربونم انشالله

حتما انجام میدم