2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ممنونم عزیزم توکل بخدا امیدم خداست

افرین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اعمال امروز انجام شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بسم الله الرحمن الرحیم

روز هفدهم🌺

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
ممنونم عزیزم توکل بخدا بعضی وقتا از شدت غم به جنون میرسم چ کنم 😔😔دوست ندارم جلوی فاطمه گریه کنم ...

سلام عزیزم ان شاءالله زودتر سلامتی کاملش بدست میاره دختر عزیزمون نذرتون هم پیشاپیش قبول حق 🌹🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

روز هفدهم💫

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

السلام علیک یا صاحب الزمان ع

زیارت عاشورای چهار شنبه قراعت شد 

التماس دعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام کی شروع شده چله زیارت عاشورا و نماز تو کدوم تاپیکه  من دیروز خوندم البته نمی‌دونستم باید ...

سلام عزیزم چله اصلی هنوز شروع نشده قراره فعلا بخونیم ذخیره شب اول قبره ایشالله 

حالا تو چند روز اینده عطر نرجس خبرمون میکنه که زیارت اصلی از چه تاریخیه قراره کلاس مهدویت هم تشکیل بشه وکمی بیشتر از امام زمانمون بدونیم ایشالله

تاپیک مشق انتظار وهمین تاپیکو ذخیره کن هر روز که زیارتو خوندی هم اعلام کن مثل ما❤❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

خیلی دلم شکست با این پستت ..از ته دلم برای دخترت دعا میکنم هر روز ..امیدوارم به زودی خبر خوشحالی بهمون بدی

سلام علیکم عزیزم؛نگران نباشید ادامه بدید این برنامه رو تا اطلاع بدیم خدمتتون و اینکه تاپیک‌رو بازدید ...

سلام سادات جان🌹

بله درسته . 

دوستان یکم صبرشون کمه  شما ببخشید 😊

بالاخره وقتِ شما هم  مهم هست که چه زمانی خالی باشه برای برگزاری کلاس  و نیاز دارید ب برنامه ریزی 😍

خداقوت عزیزم ❤

برای من ک فرقی نمیکنه شروع چله از کی باشه  هرچقدر بیشتر بخونیم بهتر🤗 تازه میخوره ب اواسط محرم  خیلی هم عالی هست⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنونم دوستم  نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم خدا اگر فرزندی داره برات نگه داره اگر نداری بهت بچه ...

خواهش میکنم گلم تنها کاری ک ازدستم برمیاد همینه⚘ .

خییلی ممنونم عزیزم نه بچه ندارم.

میدونم دعاهات میگیره چون ازته قلبه اگه خواستی دعام کنی برای خوشبختیم وارامشم دعام کن 🌺

منتظر خبر خوش ازت هستیم  الهی  بزودی با دل شاد بیای این تاپیک‌ بحق امام زمان عج الله💐

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم