2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

مامان بچه هام

دوست عزیزم اگر چهارشنبه اول چله بود لطفا جای من چهارشنبه و پنج شنبه رو بخوانید

خدا حیرت بده عزیزم

انشالله خدا به بچه هات سلامتی بده

من خیلی منتظر بودم نحوه چله رو بگن ک چهارشنبه بعد اذان بخونم بعد برم بیمارستان گویا قسمت نبود

ببخشید مهربونم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

@امoالمصائب1135     کجایی بانو جان ....حالت خوبه؟؟؟ بچه ها منتظرتن 🌹

ان شاءالله میان سلامت باشه الهی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان بچه هام دوست عزیزم اگر چهارشنبه اول چله بود لطفا جای من چهارشنبه و پنج شنبه رو بخوانید خدا ح ...

@مامان_بچه_هام  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم هنوز خبری نشده. اگر شد حتما فرشته جان صداتون میزنه. 

بله میدونم اطلاع میدن

اخه من میرم بیمارستان فردا بعد اونجا حتی نمیشه نماز واجب هم خوند ...

گفتم دوست عزیزمان لطفا جای من بخونن اگر شروع چله چهارشنبه بود

خودم جمعه رو میتونم بخونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دیدی عزیزم یادت نیست 😍😍😍 همون پستی ک سادات جان گذاشتن من همه رو تگ کردم  خودتم خوندیش لایکش ...

بله بله درست کم حافظه شدم الان که گفتی یادم اومد

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
@مامان_بچه_هام    

ممنونم عزیزم

دوست عزیزم میشه پیام منو بالاتر از نوشتم بخونی؟

یک دنیا تشکر

دوستان من اعمال رو انجام دادم فک کنم دو روزه نگفتم

ببخشید واقعا 

بله میدونم اطلاع میدن اخه من میرم بیمارستان فردا بعد اونجا حتی نمیشه نماز واجب هم خوند ... گفتم دو ...

بله درسته. فرشته جان تگش کرد. من خودم نمیتونم وگرنه براتون میخوندم. خدا بهت قوت و توان بده.ان شاالله سلامتی فاطمه جان.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه

انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکنه

کاش خدا سلامتی منو بگیره ولی سلامتی بچمو بده 

هفته پیش یکی موهای دخترش رو جلو باز کرد و شونه کرد و براش بست...

دلم پر می کشه شونه بندازم تو موهای بچم 

وقتی موهاش ریخت منم با تیغ از ته موهامو زدم

بیشتر از این دلم گرفت و شکست ک فاطمه تمام مدت در سکووووت و مظلوم و سرپا به این کار نگاه میکرد و گاهی دستی روی سر خودش میکشید....

دیگ نمی کشم بخدا 

بله درسته. فرشته جان تگش کرد. من خودم نمیتونم وگرنه براتون میخوندم. خدا بهت قوت و توان بده.ان شاالله ...

ممنونم مهربونم لطف شما ب من خیلی زیاره

ممنونم مهربونم لطف شما ب من خیلی زیاره

خواهش میکنم.‌ کاری نکردم براتون. 🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

چشم حتما، ان شاالله آقا امام زمان عج ویژه برا فاطمه جان دعا کنن. 

خودتون هم دلتون رو بسپرید به خدا. بی تابی نکنید. همسرتون و فاطمه  به شما نیاز دارند. تلاش کنید و بعد توکل کنید. صبر کنید. ان شاالله گشایشی ایجاد میشه. 

برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

خییییلی قلبم تیر کشید... ان شاء الله روزهای سختت تموم میشه خواهر عزیزم و این روزهای تلخ ختم میشه به سلامتی فاطمه جانم 

خدایا جانِ فاطمه زهرا قسمت میدم فاطمه کوچولو رو شفای عاجل بده و این بیماری رو از جانش ریشه کن کن. الهی آمین 

خدایا میدونم که برات کاری نداره ای ارحم الراحمین 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

الهی آمین😭💔

اللهم صل علی محمد وآل محمد 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

الهی🥺😭😭😭😭😭😭

چقدر سخته😢😢😢😢😢

انشاالله که فردا آخرین جلسه باشه🤲🏻

عزیزم سوره یس رو ۶۰ بار با توجه به معنی بخون به نیت حمزه سیدالشهدا ثوابش رو تقدیم کن به بی بی خدیجه اونوقت معجزه رو با چشمات میبینی من از این ختم خیلی معجزه دیدم 

تعداد روز مهم نیست من تو سه روز خوندم شاید یه نفر بتونه یه روز بخونه شاید ۱۰ روز بشه،مهم اینه بشه ۶۰ تا

انشاالله به زودی میای خبر خوب شدن دخترتو بهمون میدی🤲🏻