2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
پس خدا قوت😍 منم امروز حسابی کارکردم،جارو گردگیری نظافت،الان یکم کمرم درد می‌کنه ،هم اکنون پیش عمه ...

ای فائزه خانووممم  چرا انقد کار کردی یهویی؟! 😍😍😍

خودتو خسته نکننن تازه اول راهی بذار یکم بگذره بعد کارای سخت انجام بده😃

قربونت عزیزم ممنونم ❤

توهم خداقوت ولی دیگه بخودت فشار نیار  🤗

نوش جونت گلم 😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
نی نی هم خوبه فدات شم ،میگه خاله فرشته رو سلام برسون☺️😍خخخخخ

الحمدلله ❤

سلاااامت بااشه عزیییزممم ازطرف من ببوسش😃😍😍🤗🤗

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای فائزه خانووممم  چرا انقد کار کردی یهویی؟! 😍😍😍 خودتو خسته نکننن تازه اول راهی بذار یکم بگ ...

نمی دونم یه هویی ،جو گرفتتم حوصلم سراومده بود همسرمم خونه نبود گیربده کارنکن،خونه رواعصابم بود ،دوسدارم همیشه بررررق بزنه ☺️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
نمی دونم یه هویی ،جو گرفتتم حوصلم سراومده بود همسرمم خونه نبود گیربده کارنکن،خونه رواعصابم بود ،دوسد ...

پس وسواسی عین من😂😂😂

خدا نکشتت 😂باشه😁

منظورم رو هوا بود حواله کن براش 😂😂😂

سلام عزیزم قبول باشه ازت گلم 😍😍 دیگه وقت اذان شد خبری از تاپیک جدید نشد  من خودمم ازدیشب من ...

سلام فرشته عزیزم قبول حق باشه ، اره منم خیلی اومدم دیدم خبری نیست ،درسته خواهری ما زیارت عاشورا میخونیم تا سادات جان بهمون اعلام کنه ،برای شماهم‌قبول باشه عزیزم😘😘😘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ولی فک نکنم 🤔 سادات جان گفته بودن قبلا ک تاپیک میزنن ! نیت ،من فقط سلامتی وتعجیل در ظهور اقا بذهن ...

سلام عزیزم درسته من نمیدونستم تاپیک جدید میزنن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

اقا یکی جواب منو میده لطفا پدر شوهر بعد از طلاق هم به عروس محرمههه؟؟؟؟😫😫😫😫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بله پدر شوهر به عروس ومادرزن به داماد تا آخر عمر محرمه چه طلاق بگیرن یا فوت بشه همسرشون

دلم ریش شد

مرسی 😔

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎