2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزمم واای چقد خوشحالم کردییی😍😍😍 خییلی ازت ممنونمممم مهربووون 😍😍 بیشتر روحیه میگیرم این ...

ممنونم عشقم خدا خیرت بده انشاءالله بیام و بهت بگم که قبول شده شما هم بگی که به تمام آرزوهات رسیدی گلم🤲🤲🤲😘😘😘😘😘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان گلم سلام به همه... ان شاء الله سالم و سلامت باشید 

اگر فردا آغاز چله باشه به امید خدا، من نایب لازم دارم فقط به مدت 3 روز نهایتا

خیلی ممنون میشم اگه در توانتون هست کمک کنید!    

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ندیدم شهی در دل آرایی تو به قربان اخلاق مولایی تو تو خورشیدی و ذره پرور ترینی فدای سجایای زهرایی تو نداری به کویت ز من بی نواتر ندیدم کریمی به طاهایی تو نداری گدایی به رسوایی من ندیدم نگاری به زیبایی تو نداری مریضی به بد حالی من ندیدم دمی چون مسیحایی تو نداری غلامی به تنهایی من ندیدم غریبی به تنهایی تو نداری اسیری به شیدایی من ندیدم کسی را به آقایی تو امید غریبان تنها کجایی؟ چراغ سر قبر زهرا کجایی؟ تجلی طه، گل اشک مولا، دل آشفته ی داغ آن کوچه ی غم گرفتار گودال خونین، گرفتار غم های زینب، سیه پوش قاسم عزادار اکبر گل باغ لیلا، پریشان دست علم گیر سقا نفس های سجاد، نواهای باقر، دعاهای صادق کس بی کسی های شب های کاظم حبیب رضا و انیس غریب جواد الائمه تمنای هادی، عزیز دل عسکری، پس نگارا بفرما کجایی؟ دلم جز هوایت هوایی ندارد لبم غیر نامت نوایی ندارد وضو و اذان و نماز و قنوتم بدون ولایت بهایی ندارد دلی که نشد خانه ی یاس نرگس خراب است و ویران صفایی ندارد بیا تا جوانم بده رخ نشانم که این زندگانی وفایی ندارد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان گلم سلام به همه... ان شاء الله سالم و سلامت باشید  اگر فردا آغاز چله باشه به امید خدا، ...

سلام سحرجان خوبی؟ خوش اومدی عزیزم،من می تونم واست انجام بدم گلم☺️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
ندیدم شهی در دل آرایی تو به قربان اخلاق مولایی تو تو خورشیدی و ذره پرور ترینی فدای سجایای زهرایی تو ...

ای جانم💔

یا مهدی (ع)ادرکنی

سلام دوستان گلم اعمال امروز رو انجام دادم

السلام علیک یاحجه الله فی ارضه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

راستی بچه ها به مدت ده شب،دورکعت نماز اول ذی الحجه بخونین ثوابش مثل اینه که زیارت خانه ی خدارو انجام دادین،وتو ثواب حاجیان شریک میشیم من دیشب خوندم شمام شروع کنین ،به این صورت هست که:

دورکعت،بین نماز مغرب وعشاء خونده میشه،بعدخوندن حمد و سوره این آیه شریفه رو بخونین:

وتمام❤️

علیک سلام گلم خواهش میکنم وطیفس 😍😍🌹🌹❤❤

محبتته عزیزم تشکر🙏

🌹روز پانزدهم

السلام‌علیک یا مهدی عج الله

سلام سحرجان خوبی؟ خوش اومدی عزیزم،من می تونم واست انجام بدم گلم☺️

سلام عزیزدلم ممنون خودت خوبی؟ مبارک باشه بارداریت گلم ان شاء الله بسلامتی بغلش کنی و قدمش خیر باشه 

نه فداتشم دلم نمیاد اذیت میشی 😥 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید