2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28964 بازدید | 4891 پست
انشالله توفیق شرکت داشته باشیم ممنونم از  اطلاعی ک دادین کی شروع چله اس؟

عزیزم من سر شبی تگت کردم ک 

مگه ندیدی؟؟؟؟!!! 

از پس فردا  

چله ونماز باهمه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@عطر_گل_یاس_سفید     @mahdieh15     @کاربرخانومم     @بابونهy ...

ممنون عزیزم خوندم🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستاااااااان لطفااا تگتووون میکنممم  اطلاع رسانی میکنم 

ببینیید تورو خدا  باز نپرسیدددد 😬😬

ای واییی  چرا نمیخونید اخه  😭😭😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@th182881     @عروس_خانومااااا     @نفرین_ابدی     @نفnafisیس ...

❤️❤️❤️مرسی عزیز

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

✨🌼✨

دیدم که در عرش شور و شوق برپاست
برپاگر این بزم شرف ذات خداست
گفتم به خرد چه اتفاق افتاده
گفتا که عروسی علی و زهراست

✨سالروز ازدواج امام علی(ع)
 و حضرت زهرا(س) مبارک باد✨

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
دوستاااااااان لطفااا تگتووون میکنممم  اطلاع رسانی میکنم  ببینیید تورو خدا  باز نپرسی ...

خداییش خیلی زحمت میکشی گلم دستت دردنکنه باحوصله خانم😘😘😘دیشب تو نماز شبم تو قنوتش دعات کردم عزیزم حلال کن اگه اذیتت میکنیم🥰🥰🥰😘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نماز اول وقت میخونه😍😍😍

عزیزم خدا برات حفظش کنه.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
حتما عزیزم باعث افتخارمه🌹🌹 انشاءالله کوچولو نازنینتون به زودی لباس عافیت و شفا بپوشن به حق شهید ام ...

ممنونم عزیزم

خدا بهتون سلامتی بده

دستت درد نکنه گلم ممنون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

عزیزم من سر شبی تگت کردم ک  مگه ندیدی؟؟؟؟!!!  از پس فردا   چله ونماز باهمه

آها چرا اونو دیدم از سه شنبه انشالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

@mamanpaniya     @sanazzzzzzzaaaammmmm     @باب__اسفجی__پاتریک   &nb ...

خوندم عزیزم ولایکم کردم🙏🏻🙏🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
@نگین9331     @ملکه_روزهای_سفید     @0000selinnnn     @melika ...

باشه عزیزم انجام شد 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
@yalda_mgn     @دل_دریاییم   @ماهور68 ‍  @ثنا3 ‍  ...

رو چشمم❤لایک انجام شد❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻