2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
کپی کردم ولی لینک نمیشه

عزیزم باید بنویسی خودت  اگه کپی نمیشه .

صفحه ۷۱ تاپیک خودم کاامل باعکس توضیح دادم چطوری این کارو انجام بدی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ای جاان چه خوبه که دعا میکنن😍😍 انشاالله خودشون هم حاجت روا بشن🥰😍 بگین برام دعا کنن گره از کار ...

الهی امین بحق این شب عزیز🤲

حتما .نوشتم حاجتتو 🌹

من 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای خواهر همه فهمیدن جز شما😁😂😂😂😂

اره ه ه ه ه ه دقیقا 😂😂

توفکر خودم وزندگی وشام و این چیزابودم اصصلا متوجه منظورت نشدم 😂😂

الهی امین بحق این شب عزیز🤲 حتما .نوشتم حاجتتو 🌹 من 😍😍😍

ممنون برای دعای قشنگت عزیزم😍😘😘

مرسی گلم🌹

قربون شما😘😘😘😘

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
ای خواهر همه فهمیدن جز شما😁😂😂😂😂

ی دعای جانانه درحقت کنم و بروم تا نیمه شب 😍😍

یکی ازتاپیکات کلی منو خندوند😍😍

جاش از ته قلب دعات میکنم ؛الهی ک خدا بحق این شب عزیز  ب دلت شاادی ب زندگیت خوشبختی ب تنت سلامتی بده و ان شاءالله پسرت وخودت از سربازان خاص آقا امام زمان عج بشید و الهی هر مشکلی برادرت داره خدا گره ازکارش باز کنه 🤲🌹❤💕⚘💫

ی دعای جانانه درحقت کنم و بروم تا نیمه شب 😍😍 یکی ازتاپیکات کلی منو خندوند😍😍 جاش از ته قلب دعات ...

خییییییییییلی ممنون برا دعاهای قشنگت عزیزم😍😍😍😍😍😍😍

انشاالله شما هم هر حاجتی دارید برآورده بشه عزیزم😍🥰😘

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
 ما چله زیارت عاشورا وکلاس مهدویت درکنارهم داریم یعنی اکه شما توچله شرکت کردین توکلاسها هم ک چن ...

اره عزیزم منم عضو کن آن شاءالله ک ثابت باشم یادم نره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

سلام 

روز پنجم 

السلام علیک یا حجه بن الحسن عج الله تعالی فرجه الشریف

به موقع خوندم اما دسترسی به اینترنت نداشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
 ما چله زیارت عاشورا وکلاس مهدویت درکنارهم داریم یعنی اکه شما توچله شرکت کردین توکلاسها هم ک چن ...

امضا مو ک عوض کردم اما پروفم عوض نمیشه😕

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خیلی قشنگ بودن خداغم ازدلت برداره عزیز ولی ازمن یکش دانلود نمیشه همون اه

کدومش گلم سخرانی درباره چی بود

کدومش گلم سخرانی درباره چی بود

میگ پای سخنان میشینی یکیاره اه ازدلتون میاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ادامشو من میگم😍☺️

اگر یک نفر رابه او وصل کردی 

برای سپاهش تو،سردار یاری😍❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️