2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
عزیزم هنوز تصمیمت عوض نشده برای تغییر عکس وامضا؟؟ یعنی بخاطر امام زمان عج حاضر نیستی این کار خیلی ک ...

عزیزم عضو گروه شدم😍

امام زمان تاج سر بنده س😍

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
بفرما 👆👆 گذاشتم عزیزم 

خیلی قشنگ بودن خداغم ازدلت برداره عزیز ولی ازمن یکش دانلود نمیشه همون اه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم عضو گروه شدم😍 امام زمان تاج سر بنده س😍

تا عکس وامضاتو شبیه خودم نکنم دست ازسرت برنمیدارم که 😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم عضو گروه شدم😍 امام زمان تاج سر بنده س😍

باشه حالا ک تاج سرته ثابت کن دیگه 😂😂😂😃😃😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم الان امضا نداری گلم 😍 صفحه ۷۱ تاپیک خودم توضیح دادم باعکس چطور امضا بزاری  اگه برات کپ ...

نمی دونم دارم سعی میکنم ببینم میتونم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
نمی دونم دارم سعی میکنم ببینم میتونم

میتونی عزیزم کاامل باعکس برات گذاشتم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

یارب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجه آمین🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ثابت کردم😉😁 راه های رسیدن به خدا بسیار است😉😂

اینم ی راهشه دیگه 😃

حالا بزار سادات بیاد ببینم ازپست برمیاد من ک نتونستم 😃

ان شاءالله فردا  فک کنم 😊

مرسی😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
مثل خودت کردی خواهر 😉😂😂😂😂

🙂❤❤❤❤❤❤

اونشب یپام طولانی نوشتی یادمه 

نترس خودتو بسپر ب امام زمان هیچ مشکلی پیش نمیاد 

گفتی سنگینه  اره خب باید ازیه جایی بالاخره شروع کنیم و مواظب رفتار گفتار و همه اعمالمون باشیم ببینیم کاری ک میکنیم حرفی ک میزنیم  امام خوشش میاد یا نه درسته یا نه 

اینطوریه ک نزدیک میشیم بهشون دیگه گلمممم🌹🌹 

ظهور ان شاءالله نزدیکه😍  نشانه ها خیلی زیاد شدن 

باید خودمونو اماده کنیم دیگه 😊😍

اینم ی راهشه دیگه 😃 حالا بزار سادات بیاد ببینم ازپست برمیاد من ک نتونستم 😃

رمزی میگم اومدم پروفایلمم ست کردم خواهر😉😂😂

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
2827
2791
2779
2792