2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام به همگی 

امروز خونده شد.

السلام علیک یا حجه الله علی خلقه🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بچه ها ببینید کی اومده ه ه ه ه ه ه😍😍😍😃😃😃😃 گلمون کم بود جمعمون تکمیل شد 😍😍😍 @sepidpar & ...

عزیزدلمی فرشته جونم 

سلام به روی ماه همه دوستان عزیزم که خیییلی دلتنگتون بودم

الحمدلله برای این نعمت که توفیق دارم بازم کنارتون باشم 🌺❤️😍

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب داشتم سوره واقعه هدیه ب امام علی ع میخوندم همش یادتو حرفات دخترت بودم خییلی دعات کردم ازته قلبم ...

عزیزم‌ممنونم از این همه لطفت 

انشالله توکل بخدا

انشالله نفست حق باشه عزیزم

خدا بهت شادی و سلامتی بده عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

اعمال و چله همگی قبول باشه ان شاء الله... بحق مولا و صاحبمون همگی حاجت روا بشید🤲

الهی خیر ببینید از زندگیتون 

الهی عاقبت به خیر بشید 

الهی غم از دلاتون پر بکشه

الهی همیشه سالم و شاد و تندرست باشید 

الهی این جمع همگی سرباز و یار واقعی مهدی فاطمه علیه السلام باشیم 

آمین آمین آمین 🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷☘️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
علیک سلام گلم🌹 اشکال نداره عزیزم . قبول باشه ان شاءالله  اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجه ...

فدا عزیزم❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سادات جان امروز تو شبکه قرآن 3الی 4 حاج آقا مسعود عالی در مورد امام زمان صحبت کردند 

گفتند باید برای نزدیکی به امام زمان 

اول باید معرفت 

دوم دلدادگی

سوم یادم نمیاد   

بعد از این مراحل باید یه بهانه ای پیدا کنیم که به یاد امام عصر باشیم هر زیارت ، دعا ، صلوات خوندیم به ایشون هدیه کنیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@niiilooo     سلام عزیزم 😍😍 صفحه ۹۰ کلیپ‌و پیام سادات جان لطفا بخون‌وببینی اگه ندیدی. ...

سلام عزیزم

ممنون گلم دیدم کلیپ رو هم لذت بردم و هم باعث شد فکر کنم

انشاءالله انشاءالله❤🌷

اعمال و چله همگی قبول باشه ان شاء الله... بحق مولا و صاحبمون همگی حاجت روا بشید🤲 الهی خیر ببینید ا ...

عه سلام حالت خوبه عزیزم.  منم یادت هست؟ خیلی دلتنگت بودم خوشحالم ک بازم باهم توی چله شرکت میکنیم انشاالله قبول باشه عزیزم خوش اومدی❤️🥰

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوازدهم

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج 

سلام امام مهربانم 

کجایی مولای من ! حال دلمون خوب نیست آقاجانم 😭😭😭این جمعه هم بسرشد ونیامدی... 😭😭😭

عه سلام حالت خوبه عزیزم.  منم یادت هست؟ خیلی دلتنگت بودم خوشحالم ک بازم باهم توی چله شرکت میکنی ...

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی مهربونم 

اختیار داری مگه همچین دوستانی فراموش میشن؟ 

منم همینطور ❤️😍😘

سلام عزیزم ببخشید اونسری نشد جواب پیامت بدم ⚘ خوشحالم ک با دلت اینجا هستی گلمممم😍😍 اول تمام کاره ...

خواهش میکنم،ان شاءالله همه مون در این راه بمونیم ودر آخر عاقبت به خیر بشیم، بله درست میگین، التماس دعا🌺🌼

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲