2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28964 بازدید | 4891 پست

«بسم الله الرحمن الرحیم»🌻

سلام خانمای گل🌻

روز ۱۲🌻

السلام علیک یامهدی«عج الله»🌻

اللهم عجل لولیک الفرج🌻

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@مهدی_آیدا     @reyhanmaman     @نفرین_ابدی     @عروس_خانوماا ...

سلام 

خواهش میکنم، به امید خدا ان شاءالله

بله دیدم اللهم عجل لولیک الفرج🌼

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روزدوازهم🌱

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج الله💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
عزیزمممم این چ حرفیه 😍😍😍 خودتو ناراحت نکن ❤❤ خواهش میکنم عزیزدلم وظیفمون هست   جزدعا کاری ...

توکل بخدبله اگر خدا بخواد هیج کاری نشد نداره

بازم ی امید خدا و لطفش هستم

ممنونم ک براش دعا میکنید

خدا بهتون سلامتی بده

کلاسها چ ساعتی هست؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خدانکنه گلمممم 😍😍😍

🌺🌺🌺❤❤

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بسم الله الرحمن الرحیم

روز دوازدهم 🌺

السلام علیک یا ابا صالح المهدی (عج)

السلام علیک ایها الولی الناصح

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق مومنین و مومنات

سلام علیکم سادات جان اشکالی نداره 3چله باهم داشته باشم 

@امoالمصائب1135  

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
ببخش عزیزم خوابم برد😕

اشکال نداره گلم 😃😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
گلم من یکم گیجم فعالیت تو چله منظرتونه؟

بله عزیزم منظورم برای کلاس بود ک بزودی شروع میشه😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام خواهر‌ جان مررسی خیلی لطف کردی 😍😍😍

علیک سلام عزیزم 🌹

حتما هستییییی کهههه؟؟؟

اسمتو نوشتمااااا   یوقت نریییی تنهامون بذاریییی😃😃😃

زنده باشی فرشته بهشتی😘😘😘

سلامت باشی عزیزمممم😍😍😍🌹🌹🌹