2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزان سادات جان صفحه90کلیپ گزاشتن حتما ببینید @ثنا3     @مامان ...

سلام دیدم مهسای عزیز این کلیپ رو ،خدا انشاءالله توفیق بده تا هرچند یه قدم کوچیک بتونیم تو این راه رهرو باشیم🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👈 سفارشات کمتر شنیده شده ی امام زمان عج به مراجع تقلید

💠 مولا امام زمان علیه السلام در ملاقاتشان با شیخ انصاری ره فرمودند :

«صلوات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را در روز زیاد بفرستید.

🔰اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

✅ نیز بیان داشتند در این صلوات منظور از

سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ، (به معنی ودیعه ی به امانت گذاشته شده در وجود نازنین حضرت زهرا سلام الله علیها) ، مائیم.

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزان سادات جان صفحه90 کلیپ گذاشتن حتما @yalda_mgn     @sanazzzzzzzaaaammmm ...

فدات شم عزیزدلم دیدمش😍❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام دیدم مهسای عزیز این کلیپ رو ،خدا انشاءالله توفیق بده تا هرچند یه قدم کوچیک بتونیم تو این راه ره ...

ان شاءالله عزیزم  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

سلام سادات خانم، ممنونم زحمت کشیدید. خدا خیرتون بده.

خیلی جای تامل داره. ان شاالله برا آقا بار نباشیم. ان شاالله یار واقعی باشیم.‌ ان شاالله بتونیم امام زمانمون رو بشناسیم. ان شالله خدا عنایت کنه حق و رو از باطل بتونیم تشخیص بدیم.

ولی تو این زمانه خیلی سخته یارب نظر تو برنگردد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزان سادات جان صفحه90 کلیپ گذاشتن حتما ببینید @ثنا3     @عروس_خانومااااا &nb ...

سلام عزیز مرسی صدام کردی چشم💐

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیزان سادات جان صفحه90 کلیپ گذاشتن حتما ببینید @مهدی_آیدا     @مامان_سهیل_خان ...

سلام به روی ماهت، ممنون عزیزم. اجرت با امام رمان عج

بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

کلیپ چرا برا من باز نمیشه🤕

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خواهش میکنم چشمت بی بلا عزیزم    

🌹🌹

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز