2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
 منم دیدم اون کلیپو تاپیکشو زدم تقریبا یه ساعت پیش

گوشی من خیلی داغونه.راستش بلد هم نیستم.میشه فامیلش را برای ملکه روزهای برفی بفرستی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

اینم کوفته های من 

انشاءالله قسمت بشه دورهم😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الله اکبر📿 توضیح بیشتر با رسم شکل  ولیکن دستپخت هرکدام ازشما عزیزان فرق داره پس نوع کوفته ها ...

شما در کربلا هستید ؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم . ایشون ازچله قبلی همراه مابودن و همه ی اعضا این دوستمون رو میشناسن و همیشه دختر گلشون رو ...

من هم میشناسمشون،پستی که گذاشتن خیلی منقلب شدم.خودم همش را میخونم ممنون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
من هم انشاء‌الله سعی میکنم بخونم ...ممنون از مهربونی شما

خدا خیرت بده.انشاءالله حاجت قلبی خودت هم روا بشه و عاقبت به خیر بشی

انشاءالله ماشاءالله به شما خواهر کدبانو وهنر مند

لطف دارید عزیزم😘❤

به به ان شاءالله ما هم دعوتیم دیگه

انشاءالله انشاءالله 😍😍😍

من هم میشناسمشون،پستی که گذاشتن خیلی منقلب شدم.خودم همش را میخونم ممنون

من فقط سوال پرسیدم چرا بهتون برخورد ؟؟؟؟!!!!! 

گفتم همه باهم بخونیم جمعا یا تکی نفری ۵۳۰ تا  !!!!!!!!!!!

برای من خوندن ذکر کارسختی نیست تازه خیلی هم ثواب داره 

من خودم تنهایی براش خوندم هم !

مگه سخته؟😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

روز هفتم خوانده شد🍀

السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)🌻

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
روز هفتم خوانده شد🍀 السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)🌻

سلام عزیزدلم قبول باشه 🌹🌹

الهی بحق اقا صاحب الزمان عج حاجت دلت روا گلمممم❤❤

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم 💕

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
2828
2791
2779
2792