2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
احسنت🌹

ممنونم سادات عزیزم🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
ممنون عزیزم❤ ان شاالله صحت و سلامتی برا فاطمه جان و همه بیماران🙏

قربونت عزیزم

انشالله انشالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزم واقعا دوستای اینجا شدن سنگ صبور من... ببخشید که ناراحتت کردم عزیزم توکل بخدا منم امید ...

سلام جانم ان شاءالله شفای عاجل فاطمه جان نگران نباشین دخترمون خوب خوب میشن به امید حق

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
سلام جانم ان شاءالله شفای عاجل فاطمه جان نگران نباشین دخترمون خوب خوب میشن به امید حق

سلام مهربونم

انشالله توکل بخدا

دعا کنید ۱۹ برج ۵ بیام خبر خوب شدنش رو بگم

و این مریضی بره و دیگ برنگرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام مهربونم انشالله توکل بخدا دعا کنید ۱۹ برج ۵ بیام خبر خوب شدنش رو بگم و این مریضی بره و دیگ ب ...

ان شاءالله عزیزم ما منتظر روزهای خوش خبر و خوش تر شماییم هرچه زودتر به حق زینب کبری علیه السلام🌺🌺💚💚

سلام عزیزم ممنونم تشکر  خودت خوبی؟ خودم که داغوووونم فاطمه هم ی جلسه دیگ شیمی درمانی داره ت ...

سلام عزیزم برای فاطمه جان ایت الکرسی خوندم انشاالله شفای کامل وعاجل در پناه خدا وزیر سایه اقا صاحب الزمانمون عج، الهی امین ، اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💚💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

🌹روزدهم السلام علیک یا مهدی عجل الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام 

روز نهم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللّهم صل علی محمد و آل وعجل فرجهم  

به امید شفای تمام بیماران و همچنین گل دختر دوست عزیزمون ان شاءالله  

اللّهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

سلام عزیزم ممنونم تشکر  خودت خوبی؟ خودم که داغوووونم فاطمه هم ی جلسه دیگ شیمی درمانی داره ت ...

مدام ذکر یا مهدی اغیثینی یا مهدی ادرکنی رو بگو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم توخوبی گلم؟ 😍 آره خداروشکر خوبیم هردو،دیروز صدای ضربان قلبش رو شنیدم،قلبش تشکیل شده عزی ...

الحمدالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🌹روز سوم  اللهم عجل ولیک فرج

سلام عزیزم 😍 حالت خوبه؟ ❤

قبول باشه زرنگ من 😍😍 

السلام علیک یامهدی عج الله  یادت نره بگی گلم 😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم