2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم، احوالت خوبه؟ فاطمه کوچولو بهتر شده؟

سلام عزیزم

ممنونم تشکر 

خودت خوبی؟

خودم که داغوووونم

فاطمه هم ی جلسه دیگ شیمی درمانی داره تا ببینیم چی میشه خوب شده یا خدایی نکرده همچنان باید........

حتی تصورش هم حالم رو بد  میکنه

باورت میشه اگر بخدا امید نداشتم گناه خودکشی و کشتن بچم رو به گردن میگرفتم و از این جهنمی ک توشم خودم رو راحت میکردم...

واقعا انقد افسرده شدم  حد نداره روزی ی مشت قرص آرامبخش میخورم و شدم ۹۰ کیلو 

فقط میگم خدایا بهم توان بده ک کم آوردم

پناهم باش ک خستم و سخت ترش نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دوستان من اعمال رو هر روز انجام میدم ببخشید ک اعلام نمیکنم مشکلی برام پیش اومده از این ورم آنتن گوشی ها میره نت هم داغون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان من اعمال رو هر روز انجام میدم ببخشید ک اعلام نمیکنم مشکلی برام پیش اومده از این ورم آنتن گوشی ...

هیچ‌مشکلی وجود ندارد عزیزم؛ایرادی نیست ولی سعی کن اعلام کنی زیاد وقتت رو نمیگیره عزیزم؛حالت رو خوب کن چون بیشترش از فکرهای ممنوع و استرس هستش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام عزیزم ممنونم تشکر  خودت خوبی؟ خودم که داغوووونم فاطمه هم ی جلسه دیگ شیمی درمانی داره ت ...

الله اکبر📿

تنبیه واجب شدید 

طوری نیست اصلا نگرانی بیمورد هستش 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
من یه لحظه فکر کردم فاطمه ای آخه آخراسمتم18ست فکر کردم خودشی..ببخشید عزیزم حالا اسمت چیه خواهر جان

اسم منم فاطمه ست🤓

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
فائزه جون سلام خوبی کجایی امروز نیومدی حال نی نی ات خوبه ؟

سلام عزیزم توخوبی گلم؟ 😍

آره خداروشکر خوبیم هردو،دیروز صدای ضربان قلبش رو شنیدم،قلبش تشکیل شده عزیزک من😍 دسترسی به نت نداشتم عزیزدلم مرسی از احوال پرسیت گلم😘😘😍😍😍❤️❤️❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
الله اکبر📿 تنبیه واجب شدید  طوری نیست اصلا نگرانی بیمورد هستش

سادات عزیزم خصوصی پیام دادم میشه نظرتون بگین

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
فائزه امروز نبوده تاپیک کلا آروم بوده کجایی بمب انرژی

سلام بر خواهری عزیزتر از جانم😍😁

خوبی ؟ همین دورو ورام،چرخ میزنم😁😂،امروز خیلی خوشحالم صدای قلب فندق رو شندیدمممم😍😍😍

(حالا ترکوندم خودمو به همه گفتم از بس ذوق کردم😁😂😂)

فدات شم لطف داری عزیزدلم😍

خیلی خوشحال شدم یادم کردین،کلا از وقتی اومدم سایت نیشم اینجوری بازه😁😁

چه خواهرای خوبی دارم مننننن😍😍😍

بسم الله الرحمن الرحیم🌻

سلام عزیزای دلم قبول باشه از همگی تون ،انشاءالله حاجت روا بشین🌻

روز ۹و۱۰خونده شد🌻

السلام علیکم یا صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)🌻

یا مهدی ادرکنی🌻🌻

اللهم عجل لولیک الفرج❤️🌻

خدایا تو دنیا هیچ بچه ی مریضی نباشه،خدایا خودت همه ی مریض ها رو لباس عافیت بپوشان،مخصوصا بچه هارو 💔@ملکه _روزهای _سفید   بمیرم واسه دلت عزیزم،نمی دونم چی بگم که یکم آروم شی فقط می تونم دعا کنم واسه فاطمه جان 

الان پونصدتا صلوات واسه سلامتیش میفرستم💔

خدایا تو دنیا هیچ بچه ی مریضی نباشه،خدایا خودت همه ی مریض ها رو لباس عافیت بپوشان،مخصوصا بچه هارو 💔 ...

خیر هستش عزیزم نگران نباشید

بسم الله الرحمن الرحیم🌻 سلام عزیزای دلم قبول باشه از همگی تون ،انشاءالله حاجت روا بشین🌻 روز ۹و۱۰ ...

احسنت دختر خوب🌹

سلام ببخشید استاتر، خانم ها میشه تو تایپیک آخرم که ختم صلوات و ذکر هست شرکت کنید ممنون میشم 

وعلیکم السلام عزیزم صبر صبر صبر رسیدن به خواسته مهیا خواهد شد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز