2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
خیلی ممنون خوبم...دیابت دارم تو خواب قندم افتاده بود بردنم بیمارستان...ولی همص فکر این بودم ک جا نمو ...

عزیزززم چقد بافکر و بامسئولیتی 😍😍

بله معلومه ک وقتی برای ائمه قدمی برمیداری یاری گرت هستن 😍😍

ان شاءالله خدابهت سلامتی بده گلم  الهی ک همیشه تنت سلاامت باشه🌹🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@مامان_بچه_هام     به خواسته ی دل می رسی دلنگرانی ممنوع؛الحمدالله عزیزم زندگی خوبی داری ...

سلام سادات جان ممنون بله کاملا درسته خدا رو شاکرم به خاطر زندگیم اما حاجتهای دیگه ای هم دارم که بازهم امید دارم به لطف خدا و ائمه بزرگوار

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم قبول باشه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و ...

سلام به روی ماهتون، ان شاالله از همه قبول باشه. حاجتروا ان شاالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف روز نهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌹🌹

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 🌺🌺

ممنوونم عزیزم بخاطر زحمتات ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
دوس نداری عکس وامضاتو ؟؟؟🙂 اینکه ینفر توسط شما وصل شه ب اینجا واقا  خودش کاربزرگیه و اجرزیادی ...

نه مشکلی ندارم منتها همه شبیه همیم یکم قاطی میکنم ،حالا کلا تو نینی سایت هم همینطوره میبینم چند نفر بایک پروفایل لایک کردن و ج دادن

امضا بازم تو قسمت قلب نمیاد 

ومعمولا اون قسمتی که ادرستون هست مخفیه ،ادرس باید اول میذاشتین که دیده بشه

چله گذاشتن ومطالب مذهبی رو دوست دارم بخاطر همین شرکت کردم

بازم عزیزم هر چی خودت دوست داری اجباری نیست یه چیز دلیه ولی اگه هم دوست نداشتی لااقل تا آخر چله تغی ...

🌹🌹🌹

سلام عزیزم از فرشته پرسیدی الان آنلاین نیست ببخشید من به جاش جواب میدم  راجبه عکس پروفایل هر ...

🌸🌸🌸

سلام عزیزم قبول باشه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و ...

سلام ب روی ماهت خواهر گلم،قبول حق،همچنین واسه شما و همه دوستان شرکت کننده قبول باشه ان شاالله💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

🌹روز نهم

السلام علیک یااباصالح المهدی عجل الله فرجه الشریف

قبول باشه دوستان .من هر روز میخونم اما اکثر روزا نتم ضعیفه موفق نمیشم اعلام کنم.

سعی کن عهدی را که در طوفان با خدامیبندی، درآرامش فراموش نکنی..

سلام. دوستان روز 8 و 9 خوانده شد💞😍

اسلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف💕 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام ممنونم عزیزدلم🤗😇🥰

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
سلام عزیزم خدا بد نده چرا؟؟؟؟؟ الان بهتری

سلام گلم...مرسی خداروشکر بهترم...قندم تو خواب افتاده بود تشنج کردم ..ولی الان خداروشکر حالم خیلی بهتره

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
خدا رو شکر که بهتری الحمدالله.مراقب خودت باش خواهر قشنگم نگران چله نباش فعلا شروع نشده

فداتشم من مهربون😘😘😘😘خب خداروشکر جا نموندم 

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
عزیزززم چقد بافکر و بامسئولیتی 😍😍 بله معلومه ک وقتی برای ائمه قدمی برمیداری یاری گرت هستن 😍😍 ا ...

مرسی خانوم گل....همچنین شما و همه‌بچه های تاپیک سلامت و سالم باشن همیشه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز