2777
2789
عنوان

پسر سه سالم باید بیهوش بشه

364 بازدید | 19 پست

پسرم هنوز سه سالش تموم نشده ۸ تا دندان پوسیده داره امروز بردیمش دکتر دندان پزشک گفت که باید بیهوش بشه تا دندان هاش رو درست کنم دارم دیوونه میشم تو رو خدا اگه کسی تجربه ای داره بیاد راهنمایی ام کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ کاش بیشتر ب دندوناش رسیدگی میکردید اخه سنیم نداره انقد پوسیده..

حالا اصلا امکانش نیس ی چند سال صبر کنید بزرگ تر بشه یا کلا اگر شیری هستن بریزن

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

پسر دختر خاله 6 5 ساله ی من چندوقت پیش بیهوشش کردن کامل دندون هاش رو درست کردن... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگه میدونی بچت میترسه وکنارنمیاد بزار بیهوش کنه بهتر ازاینکه بچه وحشت کنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

ربطی به رسیدگی نداره

پسر منم 3 سالش بود رفت اتاق عمل 

منم خیلی حالم بد بود ولی شما نگران نباش من که گذروندم میدونم چیز خاصی نبود و الکی ترسیده بودم چون دوز بیهوشی پایینه و بعد از به هوش اومدنم مرخص میشه

دکتر گفت دندوناش بافت پنیری شکل داده و پوسیده شده

الان 13 سالشه و دائمیاش کاملا سالمه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

پسر دوست منم وضعیت دندوناش وخیمه.گفتن باید بیهوشش کنن.دوستم چندجا پرسجو کرده.قبلشم استخاره میگیره.ان شالله یه ماه دیگه دندوناشو درست میکنه.

مسواک برقی خیلی خوب تمیز میکنه دندونارو‌حتما بعد از ترمیم تهیه کنید.

اتفاقا به دوستمم پیشنهاد داده بودم.منتها دیر خرید.اگرچه پسر دوستم نبات گاز میزد و میخورد.دندونای جلوییش بیشترش شکسته

نگران نباش علم دائم پیشرفت میکنه.الان بیهوشی واسه ترمیم دندون بچه ها یه کار روتینه

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

برای بچه زیر ۵سال و غیر همکار که میترسه قطعا بهترین کار بی هوشی هستش ‌. فقط حتما قبلش با دکتر بیهوشی ملاقات کنین و حتما هردارویی بچتون مصرف میکنه خدای نکرده هر بیماری یا حساسیت دارویی که داره اطلاع بدین .