2777
2789
عنوان

دل شسکتن

198 بازدید | 9 پست

سلام………

من با یه پسر به مدت یک سال و نیم در رابطه بودم اوایل دوستش نداشتم طی اتفاقاتی باهم قرار گذاشتیم و کم کم بهش حس پیدا کردم اون دائم اذیتم میکرد به هر اتفاقی گیر میداد هر روز دعوا داشتیم تهمت میزد دروغ میگفت گیر میداد به حجابم و سرد بود همیشه تهدیدم میکرد که تموم میکنم تنهات میزارم و…………من هی تحمل میکردم دم نمیزدم

تا اینکه عید امسال تموم کردیم باز باهم خوب شدیم ولی دیگه من نسبت بهش بی حس شدم و تو این وضعیت اون رفتارش خیلی خوب شد اونقدر که برا دیدنم زار میزد ولی من دیگه نمیتونستم دوستش داشته باشم دیگه نمی خواستم باهاش باشم هروقت میگفت عاشقم نیستی میگفتم نه و بهانه الکی میاوردم ولی خودم میدونستم اون دیگه تو قلب من جایی نداره

یک هفته قبل باهاش تموم کردم دیگه نمی خواستم اینده ام رو بحاطر اون به خطر بندازم اون فقط باعث عذابم بود اما این چند روز وقتی استوریش رو میبینم عذاب وجدان میگیرم همش میگه عشق من یک طرفه بود و این حرفا

دلم نمی خواد برگردم پیشش اما حرفایی که میزنه عذابم میده چکار کنم تا باور کنه مقصر اون هم بوده'همش میگه من هیچی برات کم نذاشتم و سرکوفت میزنه

بیخیال خودش مسبب همه ایناس مهم نباشه برات 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که ازین رابطه سمی بیرون اومدی بزرگترین لطف به خودتو زندگی تو ایندته الکی احساسی نشو وقتتم تلف اینجور ادمهای بی ارزش نکن دوروز دیگم اون میرع راحت با یکی دیگه 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
همین که ازین رابطه سمی بیرون اومدی بزرگترین لطف به خودتو زندگی تو ایندته الکی احساسی نشو وقتتم تلف ا ...

اره درسته بهش هم گفتم من هیچکس رو با ارزش تر از خودم نمیبینم پس می خوام برم پی زندگیم اما اون حرفایی میزنه که فقط باعث عذاب کشیدنم میشه

به نظرت بلاکش کنم راحت شم؟؟؟

اره درسته بهش هم گفتم من هیچکس رو با ارزش تر از خودم نمیبینم پس می خوام برم پی زندگیم اما اون حرفایی ...

ارههههه بلاک کن 

خوب خودش از عمد میخواد کاری کنه تو عذاب وجدان بگیری ولش نکنی ولی تو کاری که عقلت میگه انجام بده

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
ارههههه بلاک کن  خوب خودش از عمد میخواد کاری کنه تو عذاب وجدان بگیری ولش نکنی ولی تو کاری که ع ...

ای بابا ول کن نیست

دیشب پیام داد نفرین کرد که زندگیشو خراب کردم و چیزای دیگه منم گفتم باشه نفرین کن فقط برو من دیگه نمی خوامت

ولی باز امروز پیام داده التماس میکنه که برگردم با مادرمم مشورت کردم اما مادرم میگه وقتی اینهمه می خوادت چرا نمیزاری شانسشو امتحان کنه

نمیدونم چکار کنم اون تو دل من اصلا جایی نداره دلمم نمی خواد دلش بشکنه