2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین راجب جهیزیممم

230 بازدید | 16 پست

سلام داریم برای جهازم خرید میکنیم، لوازم برقی ضروری تراشو خریدیم. این روزا که میریم بازار همش به این فکریم که چیزی که میخریم زشت نباشه. ابرومند باشه، واقعا هم همینطوره (البته نرفتیم یه عالمه وسیله برقی یا چنتا ظرف مس و نقره کاری بخریم) 

باورتون میشه از بزرگترین تا ریزترین وسیله ای که میخرم تو فکر اینم که خونواده شوهرم چی میگن، مادر شوهرم نگه این چیه خریده یا وسایلاش کم بود.. 

از طرفیم دلم میگیره مثلا پارچ لیوان ایرانی و فرانسه فرقشون خیلیه ولی بخاطر حرف مردم میگم همون فرانسه بگیریم.

دلم میگیره برای این همه ظرف چینی و کریستال و.. از خودمم دارم بدم میاد که انقد دیگران مهمن و هستن

بنظرشما چی درسته؟ دچار دوگانگی شدم☹️😪   

نظر من اینه اگه از الان بخوای انقد به دیگران به خصوص خانواده شوهر اهمیت بشی پرو میشن پسفردا سوار آدم میشن 

برای خودت زندگی کن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🪞😍میشه برای معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا قراره خودت استفاده کنی بقیه ک نمیان استفاده کنن

ببین بهتریییین جهزیه رم بگیری ببری بعدش میگن فلان چیزش مال ایران بوداا از اون ارزونا🤐

عاشق تاپیکای جنجالی و عکس تگم کنین لطفا😍❤️

مادر شوهر چکار داره که بگن این چیه خریدی .مادر شوهر های این دوره زمونه خودشون می فهمن که گرونی هست . تو کاری به نظر دیگران نداشته باش 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
یعنی برات مهم نیست بگن فلان وسیله برقی رو نداشت یا بگن چه جنسای خرابی خریده  

مگه خانواده شوهرت چه جورین؟
جنسای اصلی رو خوب بگیر

نه برای حرف اونا به خاطر استفاده خودت 

ولی خرده ریزا و چیزایی که مهم نیست رو بیخیال یا ایرانی بگیر یا اگه لازم نیست نگیر کلا

دلت واسه بابات بسوزه که پولشو خرج بستن زبون مادرشوهرت میکنی دیگه هیچی نمیخری  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم