2777
2789
عنوان

بهم ریختگی روحی

80 بازدید | 6 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و یه مشکلی که دارم اینه که یه مدتیه وقتی که شب میشه من خیلی خیلی حال روحیم بد میشه ، بخدا فقط میخوام گریه کنم.

اصلا یه حالت غیر قابل توضیحی بهم دست میده ینی نمیدونم دقیقا چجوری توصیف کنم حالتم رو ،  ولی یه حالت منزجر کننده ای بهم دست میده و فوق العاده اعصابم بهم میریزه.

اصلا هم علتش رو نمیدونم که چرا اینطوری میشم.

دوستان کسی میدونه راه حل این مشکل چی میتونه باشه؟؟

فکر کنید منم مثل خواهر کوچیکتونم💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دكتر رفتى ؟ تازگى ها شوك بهت وارد نشده؟ چندوقت ؟

عزیزم راستش از وقتی دانشگاهم تموم شده اینطوری شدم

شوک خاصی بهم وارد نشده ولی کلا از زمانی که دیگه درس و دانشگاهم تموم شده اینجوری شدم

نه گلم هنوز دکتر نرفتم 

راستش فعلا موقعیت دکتر رفتنو ندارم

عزيزم من يكى از دوستانم خيلي ادم استرسى بود ولى شب اينجورى نميشد اوايل خيلى كم بود استرسش متاسفانه دنبال درمان نرفت و از جامعه دور شد همين كار باعث شد استرسش خيلييي شديدتر بشه حتى شغلش و از دست داد الانم دارو مصرف ميكنه من پيشنهاد اينه تا ميتونى تو جامعه و جمع باش برو سركار خونه موندن واقعا ادم و مريض ميكنه

عزیزم من کلا ادم استرسی ای هستم ولی هیچوقت شبا انقدر حالم بد نمیشد اصلا یه حالته جدیدیه انگار

نزدیک پریودت نیست آیا ؟

اگه فک میکنی حالت جدیده پیش دکتر برو ولی از نظر من خودتو بنداز به گل گاو زبون و این داروهای گیاهی 

بری دکتر یه مشت قرص اعصاب میده 

من تجربشو دارم واقعا سختم بود که کنار گزاشتم قرصها رو