2777
2789
عنوان

کدوم سختره ؟

115 بازدید | 19 پست

بین زبان المانی روسی و فرانسوی کدوم سختره ؟ 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
روسی
3
20%
فرانسوی
5
33%
المانی
2
13%
نمیدانم
5
33%

من از سختی روسی زیاد شنیدم

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دو روز پیشیه تاپیک زدم ترکید دلیلشو میدونی ؟ 

ی عده هستن

کلن دست به گزارش بی دلیل ان

علاقه دارن

نمیدونم چرا ترکید

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
همونی که پرسیده بودم کسی هست که ایران نباشه ؟  الان انلاین شدم دیدم نیس

کاربریی منم سر یه تهمت بستن

کاربری جدیده