2777
2789
عنوان

کدوم سختره ؟

116 بازدید | 19 پست

بین زبان المانی روسی و فرانسوی کدوم سختره ؟ 

تعداد رای : 15
نظرسنجی
روسی
3
20%
فرانسوی
5
33%
المانی
2
13%
نمیدانم
5
33%

من از سختی روسی زیاد شنیدم

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین دو روز پیشیه تاپیک زدم ترکید دلیلشو میدونی ؟ 

ی عده هستن

کلن دست به گزارش بی دلیل ان

علاقه دارن

نمیدونم چرا ترکید

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
همونی که پرسیده بودم کسی هست که ایران نباشه ؟  الان انلاین شدم دیدم نیس

کاربریی منم سر یه تهمت بستن

کاربری جدیده