2777
2789
عنوان

نوجوانی(:

228 بازدید | 15 پست

شما نوجوانی رو چی میدیدن و چی بود و چجوری نوجوانی تون گذشت؟

من وقتی ۸ ساله بودم هم فکر میکردم نوجوانی یعنی گوشی یعنی بیرون رفتن با دوستات یعنی خوشگذرونی و شرکت توی بحث های بزرگترا.

اما چیزی که بود هست زمین تا آسمون با تفکراتم فرق می‌کرد. وقتی نوجوان شدم محدودیت هام روز به روز بیشتر شد. حق بیرون رفتن با دوستام رو نداشتم البته هنوزم ندارم و دوستامم حق نداشتن منو به خونشون دعوت کنن. نوجوانی یعنی گریه کردن از درد های که پدر و مادر ها متوجهشون نمیشن. نوجوانی یعنی خجالت کشیدن بخاطر چیز هایی که نداشتی،نمیدونستی،نداری و.... 

بنظرم نوجوانی دوره ای هستش که هیچ‌کس نمیتونه درکت کنه حتی خودت(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۱۶ سالگیم. تا الان همش تباه شد منتظرم تموم بشه ک هیچ وقت فایده نداره ، انشالله با مردنم همه چی تم ...

واسه بیشترمون تباه شد فقط تو نبودی.

تک و توک شاید این دوره رو خیل یخوب گذرونده باشن(:

واسه بیشترمون تباه شد فقط تو نبودی. تک و توک شاید این دوره رو خیل یخوب گذرونده باشن(:

اینکه هر روز سر کوفت هر روز آرزوی مرگ تو کنن اینکه هر روز کتک بخوری اینکه فامیل با ی چشم دیگه نگاهت کنند و فک نکنم کسی تو ۱۶ سالگی تجربه کرده باشه😓امیدوارم هیچکس ب دردی ک من دارم گرفتار نشه

محکوم ب سکوت😑
درس  سنیه که همه میخوان مثل بزرگا رفتار کنی ولی در واقع همیشه باهات رفتاری دارن انگار بچه ای😐 ...

دقیقا زدی تو هدف. مثلا هی بهت میگن این کارو نکن تو دیگ بزرگ شدی ولی وقتی میری توی یه بحثی که بهت ربط داره میگن تو هنوز بچه ای. آخه تکلیف ما چیه بزرگ شدیم یا بچه ایم؟/:

من اینارو نداشتمااا ولی از درون داغونم

خب الان من هم درون هم بیرون موهام یک چهارمش سفید شد آخه مگه من چند سالمه این همه حرص بخورم این همه اذیت شم اه😓

محکوم ب سکوت😑

دقیقا ولی خب زندگی هم روزای بد هس هم روزای خوب هیچی تا ابد ثابت نمیمونه منم ب روزایی ک درک نمیشدم ناراحت تنها بودم ولی الان خوبم اونارو بهش فکر نمیکنم هرچقدر ک میگذره ولی خب هروقت خوش باشم همیسه انتظار خوشی ندارم هروقتم بد باشم میدونم یه روز تموم میشه و الان همش برام تجربه ام شدن و درس گرفتم میدونی از روزای بدت درس بگیر شاید اگر هیچ وقت اونا نبودن ادم کامل تری نمیشدیم 

💜Army