بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه بگم ی مرده ی متحرک بودم الان سه ساله درگیرشم هنوز خوب نشدم ولی اینا واقعا کمک کننده بود برای منی ک از جام حتی تکون نکیخوردم صب تا شب بشه برای غذا ب زور میرفتم بعد باز میومدم سرجام زیر پتو تا شب
هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره
اهنگ های شاد گوش کن ، پاشو برقص ،شاد باش تا حد امکان فیلم کلیپ و اهنگ غمگین گوش نکن به خودت برس برو بیرون دور بزن خرید کن سعی کن هم با رفیقات یا دوستات بری از قرص اینا اصلا اسفاده نکن همیشه خودتو قوی نشون بده و بخند هیچوقت هم تنها نشو و غصه نخور به گذشته فکر نکن به اینده فکر کن که قراره کلی اتفاق های هیجان انگیز و خوب برات بیوفته با توجه به اینکه خودتم تلاش میکنی اها راستی کلاس برو مثلا چیزای جدید رو یادگیر :))🙂♡ چیزایی که میدونم جواب میده اگه با انگیزه و علاقه انجامش بدی و حالت رو خوب میکنه :) و اینکه امیدوارم اوکی بشی :))
سعی کن بیشتر ب خودت برسی و بیرون بری...برو تو هوای ازاد...با دوستای خوبت ارتباطت رو بیشتر کن بیشتر باهاشون حرف بزن....دوش گرفتن عااالیه...سعی کن نماز هم بخونی....عصرا اهنگ خوب بزار یه قهوه هم درست بکن بخور...من خودم افسرده ام اینکارا تا حدودی بهم کمک کرده